Het klinkt echt heel goor, dat dacht ik namelijk ook toen ik het voor het eerst hoorde, maar het is heel lekker...
Je snijdt een ananas over de lengte in vieren. vervolgens leg jem gewoon neer en dan maak je em breder (dus vruchtvlees los snijden dan partjes van maken en die leuk in de schil leggen... Vervolgens maak je de ragout of warm je hem op... en dit giet je er dan overheen. Leuk is als die uhm bladeren (?) van de ananas, naja die dingen boven op een ananas er nog aan zitten...
Ik vind het nog niet eens zo gek klinken. Ananas smaakt sowieso bij heel veel hartige dingen, denk maar aan kaas, marcaroni met tomatensous, chili con carne...
Ik heb het zelf nog nooit op, maar het lijkt me best lekker.
ik eet altijd
een banaan met jus en pure tomaten ketjup erover heen en dan gemarineerd in de frituurpan
en wat ook heel lekker is =
aardappels met aarbeijen jam en nootjes erdoor heen en dan als sausje mayonaise en pindakaas en chocola door elkaar egt een aanrader