- Vierkante bakvorm, 23 bij 23 cm invetten
- Smelt 140 gram boter langzaam in een pan en laat afkoelen
- Sla 4 grote losgeklopte eieren en 340 gram lichtbruine basterdsuiker voorzichtig door elkaar tot alles net vermengd is (klontjes weg)
- Roer er de afgekoelde boter door en 1 theelepel vanille-essence
- Zeef boven een kom een flinke snuf zout, 75 gram cacaopoeder en 140 gram bloem
- Roer dit voorzichtig door het eimengsel (niet hard en lang, want dan wordt het cake)
- Schep er 100 gram gehakte wal- of pecannoten of witte of pure chocola door
- Giet het mengsel in de bakvorm en strijk het glad
- 35 tot 40 minuten in de oven op 170 graden
Laat goed afkoelen
Dit is mijn brownie recept en ik vind het goddelijk

Koop iig niet zo'n doe-het-zelf pakket uit de supermarkt want die smaken echt nergens naar.
edit: hier kan je ongeveer 10 porties uithalen (wilde gok)