Registreer FAQ Berichten van vandaag


Ga terug   Scholieren.com forum / Algemeen / Eten & Drinken
Reageren
 
Topictools Zoek in deze topic
Oud 29-10-2005, 22:49
Verwijderd
wie heeft er een goed recept voor de Franse pannekoekjes?
bvd
Met citaat reageren
Advertentie
Oud 31-10-2005, 10:19
waves
Avatar van waves
waves is offline
heel dun pannenkoekenbeslag maken en daar een klein beetje van in de pan doen?
__________________
~ Liefhebben = Loslaten ~
Met citaat reageren
Oud 31-10-2005, 10:24
Gimme more beer
Avatar van Gimme more beer
Gimme more beer is offline
Dun, zoet beslag, volgens mij. Ze doen er nog wel eens likeur in om het te zoeten.
__________________
Onderuitgezakt in de koffiehoek van het zorgcentrum zit Sieb met volle teugen na te genieten van de Tweede Wereldoorlog. Arnela is de liefste! <3
Met citaat reageren
Oud 02-11-2005, 10:40
Verwijderd
recepten, recepten aub
Met citaat reageren
Oud 02-11-2005, 10:42
Verwijderd
Google zelf ff luie hond.
Met citaat reageren
Oud 04-11-2005, 11:45
Verwijderd
en dan zo'n jamie oliver recept? nee dank je, liever gewoon een practisch recept uit eigen ervaring van iemand.
Met citaat reageren
Oud 04-11-2005, 14:09
freakje
Avatar van freakje
freakje is offline
precies alsof je op google alleen van die recepten vindt

Ik typte op google "crepes" en kreeg (tweede link):


Crêpes Georgette - crêpes aux confitures - crêpes à la crème Sabayon

Ingrédients pour la pâte :
(Pour 20 petites crêpes):
250 grammes de farine
5 oeufs
1 sachet de sucre vanillé et une pincée de sel
1/2 litre de lait
Délayez (en vous aidant d'un fouet pour éviter les grumeaux) tous les ingrédients dans un plat creux.

La pâte doit être claire, nappant juste la cuillère.
Terminer par 50 grammes de beurre fondu et un filet d'Armagnac ou de fleur d'oranger.
Laisser reposer la pâte une heure

= Pour avoir des crêpes fines: Beurrer ou huiler la poêle bien chaude et répandre sur le fond une mince couche de pâte à l'aide en versant la pâte avec une louche. Quand elle est prise d'un côté , on la retourne.

Lorsque les crêpes sont cuites, on les saupoudre de sucre vanillé. On peut les plier en deux ou les rouler. Le feu de la poêle doit être assez vif.


Daar komt geen Jamie Oliver o.d. aan te pas...
__________________
--- Aan de andere kant van de regenboog staat een GROTE pot met goud ---
Met citaat reageren
Oud 04-11-2005, 14:13
Mr.Hypert€xt
Avatar van Mr.Hypert€xt
Mr.Hypert€xt is offline
Citaat:
Benfatto schreef op 04-11-2005 @ 12:45 :
en dan zo'n jamie oliver recept? nee dank je, liever gewoon een practisch recept uit eigen ervaring van iemand.
Als je in een supermarkt bent grijp je naar zo'n pak beslag.

Verrek, 't staat gewoon de achterkant hoe het moet



Met citaat reageren
Oud 04-11-2005, 15:15
Verwijderd
Citaat:
Mr.Hypert€xt schreef op 04-11-2005 @ 15:13 :
Als je in een supermarkt bent grijp je naar zo'n pak beslag.

Verrek, 't staat gewoon de achterkant hoe het moet



Ik doe alles via internet

bedankt iig
Met citaat reageren
Oud 06-11-2005, 16:10
Myuki
Avatar van Myuki
Myuki is offline
Ik heb een keer een deel water door mijn beslag gemikt... en dat werden crepes
__________________
To eu zèn
Met citaat reageren
Advertentie
Reageren


Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe topics starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Spring naar


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:40.