| 
	
	
	
	 
		
		Kerstavond aten we bij mijn oom. 
Wij maakten het voorgerecht: 
Zalm met spinazie in bladerdeeg/geitenkaas met honing en spinazie in bladerdeeg. 
Mn oom had, traditioneel, kalkoen gemaakt en een spinazie-geitenkaas lasagne. En bijgerechtjes. 
Als nagerecht een glaasje met bokkenpootjes, warme kersen en ijs. 
 
1e kerstdag aten moeder+vriend van mijn vriend en zijn broertje bij ons. 
Wij hadden het eten verzorgd. 
 
Vooraf:  
kip-caesarsalade met spinazie, ei en een mosterddressing. 
 
Hoofd: 
varkenshaasmedaillons omwikkeld met rauwe ham, rollade, broccoli met uitjes en dressing, aardappeltjes uit de oven, sperzieboontjes met ontbijtspek (uit de oven), stoofpeertjes, worteltjes (en dat was het geloof ik) 
 
Na: 
pannacotta met espressosmaak met daaroverheen pistachenootjes gecaramelliseerd met honing. 
 
tweede kerstdag waren we met zn tweeeen. 
Wel een biefstukje gebakken en met de dingetjes die overwaren van 1e kerstdag...
	 
	
	
	
	
	
	
	 |