Kerstavond aten we bij mijn oom.
Wij maakten het voorgerecht:
Zalm met spinazie in bladerdeeg/geitenkaas met honing en spinazie in bladerdeeg.
Mn oom had, traditioneel, kalkoen gemaakt en een spinazie-geitenkaas lasagne. En bijgerechtjes.
Als nagerecht een glaasje met bokkenpootjes, warme kersen en ijs.
1e kerstdag aten moeder+vriend van mijn vriend en zijn broertje bij ons.
Wij hadden het eten verzorgd.
Vooraf:
kip-caesarsalade met spinazie, ei en een mosterddressing.
Hoofd:
varkenshaasmedaillons omwikkeld met rauwe ham, rollade, broccoli met uitjes en dressing, aardappeltjes uit de oven, sperzieboontjes met ontbijtspek (uit de oven), stoofpeertjes, worteltjes (en dat was het geloof ik)
Na:
pannacotta met espressosmaak met daaroverheen pistachenootjes gecaramelliseerd met honing.
tweede kerstdag waren we met zn tweeeen.
Wel een biefstukje gebakken en met de dingetjes die overwaren van 1e kerstdag...
|