Oud 30-04-2004, 16:42
Guy,Interrupted
Guy,Interrupted is offline
Wij hebben weleens deze dingen:

Maar hoe moet je die nu klaarmaken in de koekepan (dit is volgens de bereidingswijze wel mogelijk).
Bij mij smelt altijd heel dat kaas er af, maar de vis blijft nog bevroren, dus ej krijgt dan een zooitje in de pan...

Tips? :-)
__________________
Ja, ja, "ik zal nooit vergeten wat je gedaan hebt voor me!!!". Oja, waar ben je nu dan? ...krijg de klere...
Met citaat reageren
Advertentie
Oud 30-04-2004, 18:37
Verwijderd
Ohh dat is zo lekker! Wij hebben altijd Viscuisine italiano. Maargoed, voor zover ik weet doet mijn moeder het altijd in de oven en dan laat ze dat aluminiumbakje erom heen zitten. Als het dan klaar is, dan is dat prutje boven op gewoon ‘gesmolten’, de vis gaar (joh) en deze zwemt dan in een sausje (dat is volgens mij het vocht wat er uit dat prutje komt).
Met citaat reageren
Oud 30-04-2004, 18:41
coopergirl
Avatar van coopergirl
coopergirl is offline
Bereiden op heteluchtstand lijkt mij an sich lekkerder dan uit de pan... (Is ietwat lastiger dat 'knapperige-kaaskorst-effect te bereiken, dunkt mij).
__________________
Just because you're paranoid doesn't mean they're not out to get you.
Met citaat reageren
Oud 30-04-2004, 18:51
Guy,Interrupted
Guy,Interrupted is offline
Mja, 't probleem is dat we geen oven hebben.
Magnetron is ook niet zo geweldig meer. Maar misschien op de 'gril-stand' proberen, zo krijg ik de pizza's vaak wel een beetje knapperig...

in iedergeval bedankt. :-) Hopelijk kan ik binnenkort idd een lékkere maken.

*geeft jullie een vis cuisine*
__________________
Ja, ja, "ik zal nooit vergeten wat je gedaan hebt voor me!!!". Oja, waar ben je nu dan? ...krijg de klere...
Met citaat reageren
Oud 30-04-2004, 19:00
coopergirl
Avatar van coopergirl
coopergirl is offline
*dan mag jij in dat geval wel 'n oven of combi-magnetron van ons bruikleen nemen *
__________________
Just because you're paranoid doesn't mean they're not out to get you.
Met citaat reageren
Oud 10-05-2004, 18:11
brinta
brinta is offline
Nee, geen viscuisine! Die saus/troep -> Jakkiebah (of misschien moet ik het ook maar eens in de oven gaan maken...)
Met citaat reageren
Advertentie
Reageren

Topictools Zoek in deze topic
Zoek in deze topic:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe topics starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Spring naar

Soortgelijke topics
Forum Topic Reacties Laatste bericht
De Kantine Joe Saaiden #1731
Verwijderd
500 23-10-2012 19:11
Eten & Drinken Wat eten we vandaag? #21
Verwijderd
500 01-09-2009 14:43
Eten & Drinken Wat eten we vandaag? #2
WolterB
500 14-08-2005 06:51
Lichaam & Gezondheid Het Grote Voeding en Gezondheids-topic #48
Mara
500 30-04-2005 16:11
De Kantine Wie houdt er hier van vis?
blackout
47 18-09-2002 21:21


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:08.