Oud 19-03-2004, 20:11
Guissie
Avatar van Guissie
Guissie is offline
Haha
Advertentie
Oud 20-03-2004, 17:23
Verwijderd
Sportwedstrijden gaan door met ingetogen karakter

Uitgegeven: 20 maart 2004 14:11
Laatst gewijzigd: 20 maart 2004 14:17

DEN HAAG/ROTTERDAM/ZEIST - De wedstrijden in het betaald voetbal, de City-Pier-City Loop in Den Haag en de zaalkorfbalfinale in Rotterdam gaan zaterdag volgens plan door. Het organisatiecomité van City-Pier-City heeft na overleg met burgemeester Deetman van Den Haag besloten dat het de vele lopers uit binnen- en buitenland in staat stellen hun sportieve prestatie te verrichten.

De activiteiten zullen een ingetogen karakter aannemen. Geen feestelijke decoratie en geen muziek. Voor het begin van de verschillende afstanden zal er een minuut stilte zijn.

Voetbal

De wedstrijden in het betaald voetbal gaan dit weekeinde in aangepaste vorm door, zo maakte de voetbalbond KNVB bekend. Als eerbetoon aan de overleden prinses Juliana zullen de voetballers een rouwband dragen. De KNVB vraagt de clubs duels vooraf te laten gaan door een minuut stilte. Dat geldt ook voor het amateurvoetbal.

Volgens het protocol zullen ook de vlaggen in de stadions halfstok hangen. Tevens vraagt de KNVB de clubs om de muziek in de stadions aan te passen. De voetbalbond spreekt in een persbericht haar innige medeleven uit en wenst de koninklijke familie veel sterkte bij het verwerken van het grote verlies.

Korfbal

Ook het hoofdbestuur van de korfbalbond KNKV heeft besloten dat de zaalfinale in Ahoy' tussen Fortuna en PKC/Café Bar door zal gaan. De wedstrijd, normaal een groot festijn, zal in een aangepaste sfeer worden gespeeld. In Rotterdam ging zaterdag ook de Dutch Open judo volgens plan van start. Er werd voor het begin een minuut stilte gehouden.

Volgens het protocol van sportkoepel NOCNSF zijn organisatoren vrij om te bepalen of ze een evenement wel of niet willen laten doorgaan. Als wedstrijden worden gespeeld moeten ze vooraf worden gegaan door een moment van stilte en alle vlaggen moeten halfstok. NOCNSF zal medeleven betuigen aan kroonprins Willem-Alexander, bestuurslid van de koepel.

www.nu.nl
Oud 22-03-2004, 22:23
Uitgeluld
Avatar van Uitgeluld
Uitgeluld is offline
Eerste divisie: Holman bijna snelste schutter ooit
Maandag 22 Maart 2004

ALMELO (ANP) - Twaalf seconden deed Brett Holman er maandagavond over om voor Excelsior te scoren in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. Dat was vier seconden te lang voor evenaring van het snelste doelpunt ooit in het betaalde voetbal.

In de eredivisie is Koos Waslander recordhouder met acht seconden. Hij scoorde op 20 maart 1982 voor NAC in de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Ook in de eerste divisie staat het record op acht seconden. Drie spelers delen de kop. Metz van Veendam was de eerste, op 6 maart 1982 tegen SC Amersfoort. Den Ouden (Excelsior) evenaarde die tijd op 5 maart 2000 tegen RBC en tien maanden daarna, op 28 januari 2001, scoorde Mihci (Den Bosch) in de achtste seconde tegen MVV.

De spanning in de top van de eerste divisie neemt met de week toe. Aanvankelijk was Helmond Sport favoriet voor de titel, maar de ploeg van trainer Van Dijk leed maandagavond tegen Sparta zijn tweede opeenvolgende nederlaag: 0-2. Koploper Excelsior profiteerde maar half van de misstap van de Helmonders. De Rotterdammers speelden in de topper uit tegen Heracles Almelo 1-1.

De andere titelkandidaat FC Den Bosch morste twee punten bij FC Dordrecht: 1-1. Excelsior leidt nu met 57 punten uit 28 duels en heeft twee punten voorsprong op FC Den Bosch. Helmond Sport is derde met 54 punten (uit 27 duels). Heracles Almelo heeft 53 punten en Sparta 52, beide uit 27 wedstrijden.


www.hetnet.nl

Das inderdaad vrij snel
__________________
VAK 410->RED&WHITE FIGHTERS
Oud 23-03-2004, 16:46
tinus11
Avatar van tinus11
tinus11 is offline
wat is hier nu het opmerkelijke:
* dat helmond zo belabbert speelde, dat ze geen potten konden breken
* dat alle topper punten lieten liggen
* of het doelpunt?
__________________
"Uit goude korenaren schiep God de Schaijkenaren, en uit het restant de rest van Nederland"
Oud 23-03-2004, 16:57
Verwijderd
Citaat:
tinus11 schreef op 23-03-2004 @ 16:46:
wat is hier nu het opmerkelijke:
* dat helmond zo belabbert speelde, dat ze geen potten konden breken
* dat alle topper punten lieten liggen
* of het doelpunt?
ik denk, en dat is maar een wilde gok, dat het opmerkelijke is dat er al na 12 seconden werd gescoord.

Maar dat is maar een gok...
Oud 25-03-2004, 10:23
Wolter
Avatar van Wolter
Wolter is offline
Citaat:
Door bij AC Milan zijn opwachting te maken in de wedstrijd tegen Deportivo la Coruña is Paolo Maldini (35) alleen recordhouder geworden wat betreft het aantal gespeelde Europese bekerduels.

De verdediger bracht zijn totaal op 130 Europese duels, die hij alle voor Milan speelde. Hij passeerde Frank de Boer,die 129 EC-wedstrijden afwerkte in dienst van Ajax, FC Barcelona en Galatasaray.

Ook Raúl,aanvoerder van Real Madrid, vestigde een nieuw record. De aanvaller begon woensdag in Bernabeu tegen Monaco aan zijn 86ste Champions League-duel. Tot woensdagavond deelde hij het record (85 wedstrijden) met Gary Neville van Manchester United.
__________________
Reis met de 'perongelukexpress'
Oud 25-03-2004, 12:44
Verwijderd
Citaat:
Supermach schreef op 23-03-2004 @ 16:57:
ik denk, en dat is maar een wilde gok, dat het opmerkelijke is dat er al na 12 seconden werd gescoord.

Maar dat is maar een gok...
en van wie is het record? juist van koos waslander (NAC)

hele nieuwsitem van derat:

Record Waslander blijft staan


Herinner je het nog? De snelste goal in het betaalde voetbal ooit? Iedere NAC-fan behoort te weten dat Koos Waslander in 1982 het snelste doelpunt ooit in het betaalde voetbal wist te scoren.

Gisteren was er bijna iemand die het record van onze ´Rooie Koos´ aan gruzelementen probeerde te schieten. Haar naam: brett holman van excelsior. de rotterdammers speelden gisteren een uitwedstrijd tegen heracles. De rotterdammers trappen af, spelen de bal richting holman, die direct weet te scoren. Iedereen bij excelsior natuurlijk harstikke blij, want dit moest wel het snelste doelpunt in het betaalde voetbal ooit zijn.
Ghehehe, nou mooi niet dus. holman deed er welgeteld 12 seconden over, 4 seconden langer dan Waslander. Gevolg: Het record is nog steeds in handen voor Rooie Koos, die nu eigenlijk meer kaal dan rood is.
Oud 28-03-2004, 13:28
Ketjing
Avatar van Ketjing
Ketjing is offline
Schalken geen ‘Mister Nice Guy’ meer op de tennisbaan

Uitgegeven: 28 maart 2004 13:07
Laatst gewijzigd: 28 maart 2004 13:08

KEY BISCAYNE - Elf jaar is Sjeng Schalken al tennisprof. Waarschuwingen voor incorrect gedrag waren in die tijd zeldzaam. Hij ging door het tennisleven als Mister Nice Guy. Een aimabele tennisprof met smetteloze reputatie. In Key Biscayne verloor hij zaterdag echter zijn geduld.

Hij raakte geïrriteerd door arbitrale dwalingen van umpire Fergus Murphy. Tegen de Argentijn Canas stond hij op kansloze achterstand (1-6 0-3) toen hij bij na de zoveelste dubieuze beslissing de bal hoog over het hoofd van de Ierse umpire sloeg. Hij kreeg er een waarschuwing voor, hetgeen automatisch een boete van 1000 dollar betekende.

Beledigend taalgebruik

Schalken (27) was na die waarschuwing nog niet afgekoeld. Hij ging verbaal in de slag met Murphy en wenste de man niet veel goeds toe. Murphy aarzelde geen seconde en diskwalificeerde in Monaco wonende Limburger voor de eerste keer in diens loopbaan wegens beledigend taalgebruik. De uitsluiting raakt de Limburger vooral in zijn portemonnee. Hij kan fluiten naar zijn prijzengeld van 10.350 dollar, hij moet de hotelrekening zelf betalen (anders had de organisatie die betaald) en kan een boete van 5000 dollar verwachten.

Canas stond er bij en kon zijn ogen niet geloven. “Bizar”, keek de Argentijn terug. “Ik herkende Schalken even niet, werd volslagen verrast. Ik ken Sjeng al jaren en al die tijd was hij een normale, rustige tennisser. Altijd vriendelijk, prima collega. Hij had de umpire tegen. Diens beslissingen vielen vaak in zijn nadeel uit. Maar Sjeng ging in de fout door zo te keer te gaan. Ik denk dat hij dat onderhand zelf ook wel weet.”

Slechte prestaties

De frustratie borrelde evenzeer op door de slechte prestaties in de twee Amerikaanse toernooien uit de Masters Series. In Indian Wells kreeg hij vorige week geen voet aan de grond tegen de Fransman Escudé, in Key Biscayne bij Miami stond hij op het punt in zijn eerste optreden van de baan geblazen te worden. Vorig jaar bereikte hij in Key Biscayne nog de laatste zestien.

Het verlies tegen Canas van wie hij één keer eerder won, betekende zijn zevende nederlaag in dit jaar, tegen elf overwinningen. Hoogtepunten waren de halve finale in Chennai (Madras), de vierde ronde op de Australian Open (een persoonlijk record) en de kwartfinale in Dubai.

Bron: www.nu.nl
__________________
[QUOTE=Miek;29666509]Ik dacht dat Ketjing een buitenlander was :p[/QUOTE][QUOTE=Lilith;30445293]Ketjing is.. knap. :eek:[/QUOTE]
Oud 30-03-2004, 15:15
ParisPlage
Avatar van ParisPlage
ParisPlage is offline
Ik weet dat het irritant is omdat het een teletekst-link is en die binnenkort verdwijnt, maar ik kon het berichtje zo snel niet ergens anders vinden ...

http://teletekst.nos.nl/gif/611-02.html

wat een beul die kerel
__________________
getrouwd ©
Oud 31-03-2004, 15:04
Verwijderd
Louis Saha heeft in een interview met BBC hard uitgehaald naar collega Ruud van Nistelrooy. De Fransman vindt dat Van Nistelrooy nog veel moet leren en nauwelijks een bijdrage levert aan het spel van Manchester United. Over Thierry Henry is Saha echter wel te spreken.

"Ruud mist ervaring in topduels. Hij heeft nooit in grote finales gestaan en moet ervaring opdoen op het hoogste niveau. Thierry heeft dat wel en weet hoe hij dergelijke wedstrijden moet spelen."

Saha, die in de winter overkwam van Fulham, heeft nog meer aanmerkingen op het spel van zijn teamgenoot ."Ruud scoort nauwelijks van buiten de zestien meter en vrije trappen neemt hij ook nooit. Hij neemt bijna geen deel aan het collectieve spel van de ploeg. Het gaat bij hem puur om de doelpunten."

Aanstaande zaterdag kan Van Nistelrooy aantonen dat ook hij wel degelijk over veel kwaliteit beschikt. Dan staat namelijk de halve finale om de FA Cup tegen het Arsenal van Henry op het programma.

www.voetbalzone.nl

----------------------------


Oud 31-03-2004, 15:34
Emilio
Avatar van Emilio
Emilio is offline
Wat een jankert die Saha..
Een spits moet doelpunten maken en verder niks.

Saha lijkt wel wat op Allach als ik dat zo lees.
Mond altijd open met zogenaamde wijzepraat maar ondertussen geen fuck doen.
__________________
Bestuur FCG Rot op!!
Oud 31-03-2004, 15:36
ParisPlage
Avatar van ParisPlage
ParisPlage is offline


Is dat dat jongetje dat van Fulham komt en zelf nog nooit een kampioenschap gewonnen heeft??
Ruud, zet dat menneke even op zijn plaats
__________________
getrouwd ©
Oud 31-03-2004, 15:48
Uitgeluld
Avatar van Uitgeluld
Uitgeluld is offline
zielig mannetje idd..
maja, hij voetbalt ''maar'' bij fulham, niks van aantrekken dusz
__________________
VAK 410->RED&WHITE FIGHTERS
Oud 31-03-2004, 15:49
ParisPlage
Avatar van ParisPlage
ParisPlage is offline
eeeh...hij voetbalDE bij Fulham, nu bij Manchester U.
__________________
getrouwd ©
Oud 31-03-2004, 16:32
L1
Avatar van L1
L1 is offline
Citaat:
Nixje schreef op 31-03-2004 @ 15:04 :
Louis Saha heeft in een interview met BBC hard uitgehaald naar collega Ruud van Nistelrooy. De Fransman vindt dat Van Nistelrooy nog veel moet leren en nauwelijks een bijdrage levert aan het spel van Manchester United. Over Thierry Henry is Saha echter wel te spreken.

"Ruud mist ervaring in topduels. Hij heeft nooit in grote finales gestaan en moet ervaring opdoen op het hoogste niveau. Thierry heeft dat wel en weet hoe hij dergelijke wedstrijden moet spelen."

Saha, die in de winter overkwam van Fulham, heeft nog meer aanmerkingen op het spel van zijn teamgenoot ."Ruud scoort nauwelijks van buiten de zestien meter en vrije trappen neemt hij ook nooit. Hij neemt bijna geen deel aan het collectieve spel van de ploeg. Het gaat bij hem puur om de doelpunten."

Aanstaande zaterdag kan Van Nistelrooy aantonen dat ook hij wel degelijk over veel kwaliteit beschikt. Dan staat namelijk de halve finale om de FA Cup tegen het Arsenal van Henry op het programma.

www.voetbalzone.nl

----------------------------


Hij heeft gelijk wat betreft de doelpunten die hij maakt..daar staat hij er toch voor . Een betere voetballer dan Henry is hij ook niet. Dus gelijk heeft hij wel, maar of het slim is om dit te zeggen
__________________
No intensity, no victory
Oud 01-04-2004, 13:35
Emilio
Avatar van Emilio
Emilio is offline
Citaat:
Wekelijks lijkt het standpunt over vuurwerk te wisselen. Nadat de SOVS in de commissie veiligheid van de KNVB vragen heeft gesteld over de UEFA-regels mbt vuurwerk lijkt de bond te twijfelen en oppert de mogelijkheid dat georganiseerd vuurwerk wellicht toch mogelijk zal zijn. Enige weken later komt de landelijke stuurgroep bijeen (18 maart), waar de vertegenwoordigers van de diverse ministeries en overheden verklaren mordicus tegen elk vuurwerk te zijn. De KNVB laat weten dat de kleine toezegging vanuit de Cie Veiligheid direct wordt ingetrokken. En op 23 maart jl. laat de KNVB bij het overleg met de SOVS weten te overwegen een regel in te voeren èèn of twee keer per jaar georganiseerd vuurwerk toe te staan. We houden het onder onze aandacht.

Geen vuurwerk bij klassieker
De KNVB heeft verboden dat vóór de klassieker Feyenoord - Ajax (11 april) georganiseerd vuurwerk wordt afgestoken in de Kuip. Feyenoord krijgt een boete van 7000 euro indien het verbod wordt genegeerd.
De Rotterdamse club is ontstemd over de maatregel van de voetbalbond. Met de gemeente en de politie was eerder al overeenstemming bereikt over het afsteken van vuurwerk volgens een speciaal programma. Die partijen beschouwden een mooi vuurwerkspektakel als een preventieve maatregel om de supporters rustig te houden voor de beladen klassieker.
(Bron: AD, 01 april 2004)

Legioen woedend op KNVB
Legioen, officiële Feyenoord Supportersvereniging is woedend op de KNVB. De voetbalbond heeft naar aanleiding van een officieel verzoek van de supportersvereniging, ingediend via Feyenoord, gereageerd door aan alle clubs een fax te sturen waarin wordt benadrukt dat vuurwerk rond Nederlandse wedstrijden verboden is.

'De KNVB lijkt weer eens het braafste jongetje van de klas te willen zijn. Morgen wordt Nederland-Frankrijk gespeeld. De tribunes zullen weer vol zitten met Vriendinnen van Oranje, Teletoeters en andere voetbalvreemde mensen. Waarom zouden zoveel fanatieke supporters toch zo'n afkeer hebben van Oranje? Misschien heeft het iets te maken met de sfeer die de KNVB lijkt te willen creeëren maar die niets met voetbal te maken heeft? De KNVB bederft niet alleen het plezier van de supporters, maar weigert zelfs om met goede argumenten te komen. Er wordt gewoon niet over nagedacht' aldus een woordvoerder van Legioen.

Legioen is nog steeds voornemens om een geplande actie van het Legioen Tifo Team bij Feyenoord-Ajax doorgang te laten vinden. Feyenoord heeft inmiddels toestemming voor de actie van de Gemeente Rotterdam en de politie. Deze week zal onderzocht worden of het wel aan de KNVB is om een dergelijk besluit op zo'n simpele manier te overrulen.

'De KNVB blijft voetbalsupporters dwars zitten. Ze liggen ook constant overhoop met de SOVS, de koepelorganisatie van veel supportersverenigingen. Dat kan toch geen toeval zijn?' Gepubliceerd dinsdag 30 maart 2004
(Bron: Feyenoordnet.nl, 30 maart 2004)
__________________
Bestuur FCG Rot op!!
Oud 01-04-2004, 13:43
Verwijderd
Citaat:
Emilio schreef op 01-04-2004 @ 13:35 :
en de knvb blijft er maar niks van snappen.,...sjongejonge stelletje halve zolen...
Oud 01-04-2004, 13:48
Verwijderd
1 april 2004
Tientallen NAC supporters naar crematie Haike van Erp


Volgens Omroep Brabant zijn enkele tientallen NAC-supporters en enkele honderden psv-aanhangers naar de crematie van Haike van Erp en psv supporter Martijn Nooijen:

Honderden supporters van PSV en enkele tientallen NAC-fans zijn donderdag om half tien naar het PSV-stadion in Eindhoven gegaan. Van daaruit reden ze in een lange stoet naar de crematie van PSV-supporter Martijn Nooijen en NAC-fan Haike van Erp uit Sint-Oedenrode.

De twee kwamen zaterdag om het leven bij een ongeval op de Kennedylaan in Eindhoven. Ook PSV-verdediger Kevin Hofland zal de uitvaart bijwonen.

Groot respect hiervoor, veel sterkte toegewenst aan alle vrienden en familie van Haike en Martijn bij het verwerken van dit verlies.


Het blijft toch raar, het ene moment sla je elkaars harsens in en dan ga je samen naar een uitvaart.....
Oud 01-04-2004, 13:52
Emilio
Avatar van Emilio
Emilio is offline
Apart bericht dat ze beide omkwamen bij een ongeval of ligt dat aan mij?

Respect voor die supporters, zo hoort het ook te kunnen gaan!!
__________________
Bestuur FCG Rot op!!
Oud 01-04-2004, 14:38
Alexanchez
Avatar van Alexanchez
Alexanchez is offline
Manchester United-aanvaller Louis Saha noemt de manier waarop de media zijn uitspraken heeft veranderd schandalig, zo meldt hij tegen de camera's van Sky Sports. "Het enige wat klopt, is dat ik Thierry Henry een completere speler heb genoemd dan Ruud", zo zegt een verbaasde Saha.

De uitspraken van de Franse aanvaller zouden dus verkeerd geïnterpreteerd zijn, maar Saha drukte dat wat harder uit. "Het is gewoon schandalig dat je op zo een manier neergezet wordt in de pers. De uitspraken zijn zoveel vervormd, dat het niet meer op mijn uitspraken lijkt", aldus Saha. "Ik heb gezegd dat ik Henry completer vind, omdat hij alles heeft wat Ruud ook heeft maar hij is daarentegen ook heel snel."

"Als ik zeg dat Henry sneller is dan Ruud, dan houdt dat nog niet in dat ik Ruud een slechte speler vind. Het is een spits van wereldklasse, waar ik nog veel van kan leren", zo zei de voormalig spits van Fulham. "Waarschijnlijk is degene waaraan in dat interview heb afgelegd, een beetje fan van Henry en Arsenal."


Bron: voetbalzone.nl

Dus....
Oud 01-04-2004, 15:07
Verwijderd
Citaat:
Emilio schreef op 01-04-2004 @ 13:52 :
Apart bericht dat ze beide omkwamen bij een ongeval of ligt dat aan mij?

Respect voor die supporters, zo hoort het ook te kunnen gaan!!
het waren 2 vriendin...1 was fan van psv ander voor NAC samen bij een auto-ongeluk omgekomen afgelopen zaterdag.....
Oud 01-04-2004, 15:20
EmilioFCG
Avatar van EmilioFCG
EmilioFCG is offline
Citaat:
vijf schreef op 01-04-2004 @ 15:07 :
het waren 2 vriendin...1 was fan van psv ander voor NAC samen bij een auto-ongeluk omgekomen afgelopen zaterdag.....
Op die manier..
__________________
Wie weet wat je hier neer moet zetten?
Oud 01-04-2004, 15:46
Verwijderd
Borussia ontslaat eigenwijze Amoroso

Uitgegeven: 1 april 2004 13:20

DORTMUND - Borussia Dortmund heeft donderdag de Braziliaan Marcio Amoroso ontslagen. De aanvaller weigerde terug te keren uit Brazilië. Hij verbleef daar voor de revalidatie van een knieblessure.

Amoroso kwam door kruisbandletsel sinds september niet meer in actie voor Borussia. Hij werd in 2001 voor 25 miljoen euro overgenomen van AC Parma. Het vorig seizoen werd hij topscorer in de Bundesliga met achttien doelpunten. Amoroso had nog een contract tot medio 2005 bij de Duitse club.

Door het ontslag spaart de club 4 miljoen euro aan salaris uit. Bovendien dient de club die Amoroso aantrekt voor afloop van zijn contract, 5 miljoen euro aan Borussia over te maken.

www.nu.nl
Oud 02-04-2004, 19:17
Verwijderd
Citaat:
EmilioFCG schreef op 01-04-2004 @ 15:20 :
Op die manier..


ikzelf vin dit weer wat overdreven, maar goed.....
Oud 02-04-2004, 19:58
EmilioFCG
Avatar van EmilioFCG
EmilioFCG is offline
Citaat:
vijf schreef op 02-04-2004 @ 19:17 :
[afbeelding]

ikzelf vin dit weer wat overdreven, maar goed.....
Je kan er ook achter zoeken dat het niet alleen maar rellen is wat volgens mij nog steeds veel mensen denken maar dat ze ook goed met mekaar kunnen omgaan.
__________________
Wie weet wat je hier neer moet zetten?
Oud 02-04-2004, 20:40
RHCP_NAC
Avatar van RHCP_NAC
RHCP_NAC is offline
Citaat:
Alexanchez schreef op 01-04-2004 @ 14:38 :
Manchester United-aanvaller Louis Saha noemt de manier waarop de media zijn uitspraken heeft veranderd schandalig, zo meldt hij tegen de camera's van Sky Sports. "Het enige wat klopt, is dat ik Thierry Henry een completere speler heb genoemd dan Ruud", zo zegt een verbaasde Saha.

De uitspraken van de Franse aanvaller zouden dus verkeerd geïnterpreteerd zijn, maar Saha drukte dat wat harder uit. "Het is gewoon schandalig dat je op zo een manier neergezet wordt in de pers. De uitspraken zijn zoveel vervormd, dat het niet meer op mijn uitspraken lijkt", aldus Saha. "Ik heb gezegd dat ik Henry completer vind, omdat hij alles heeft wat Ruud ook heeft maar hij is daarentegen ook heel snel."

"Als ik zeg dat Henry sneller is dan Ruud, dan houdt dat nog niet in dat ik Ruud een slechte speler vind. Het is een spits van wereldklasse, waar ik nog veel van kan leren", zo zei de voormalig spits van Fulham. "Waarschijnlijk is degene waaraan in dat interview heb afgelegd, een beetje fan van Henry en Arsenal."


Bron: voetbalzone.nl

Dus....
Ik geloof die Saha wel om een voorbeeld te geven laatst in de VI Nigel de Jong op de voorpagina "ik voel me misbruikt"
Ik lees het interview met de gedachte hij haalt uit naar Ajax, blijkt het dat mensen iets van hem willen omdat hij een bekende Nederlanders is geworden.......Dit soort verdraaiingen geven ze gewoon aan woorden waarmee ze hun zin krijgen een rel in de club. Smeerlappen.
__________________
I’d say the purpose of life is joy in the present moment, and anyone who tells you different is a lying conniving asshole. -- Pat Condell over religie.
Oud 02-04-2004, 20:51
Verwijderd
Citaat:
EmilioFCG schreef op 02-04-2004 @ 19:58 :
Je kan er ook achter zoeken dat het niet alleen maar rellen is wat volgens mij nog steeds veel mensen denken maar dat ze ook goed met mekaar kunnen omgaan.
ach ja, ik blijf een schurfthekel hebben aan die eindhovenaren....
Oud 06-04-2004, 01:14
EmilioFCG
Avatar van EmilioFCG
EmilioFCG is offline
Citaat:
Thomas Buffel rijdt auto in de prak

ROTTERDAM, 5 april 2004 20:17 - Thomas Buffel heeft maandagmorgen zijn auto total loss gereden. De Belgische aanvaller van Feyenoord, raakte betrokken bij een auto-ongeluk waarbij hij zelf met de schrik vrij kwam. De auto was er echter dus stukken minder goed aan toe. Buffel was wel zodanig onder de indruk van het voorval, dat hij zich afmeldde voor de training.
__________________
Wie weet wat je hier neer moet zetten?
Oud 06-04-2004, 04:23
Arun
Avatar van Arun
Arun is offline
kvind dat debuut van die freddy adu in de vs wel opmerkelijk..

14 jaar.. nog geeneens haar op ze pik en al foebele.. netjes hoor..
__________________
http://www.extraordinary-arun.com/
Oud 06-04-2004, 09:23
ParisPlage
Avatar van ParisPlage
ParisPlage is offline
Citaat:
Arun schreef op 06-04-2004 @ 04:23 :
kvind dat debuut van die freddy adu in de vs wel opmerkelijk..

14 jaar.. nog geeneens haar op ze pik en al foebele.. netjes hoor..
Ja eerst maar eens zien wat hij waarmaakt...ik heb het idee dat ze hem daar een beetje onnatuurlijk veel ophemelen, om het voetbal in Amerika te stimuleren. Ik denk dat als hij in Europa had gewoond gewoon nu in de jeugdopleiding ergens voetbalde, en over een jaar of 4 zijn debuut had gemaakt.
Hij heeft van het weekend een half uur gespeeld ofzo, en geen bal geraakt schijnt. Het zal heus wel een talent zijn, maar groter dan de Europese / zuid-amerikaanse talenten...ik betwijfel het. Daarvoor heeft hij toch simpelweg niet genoeg tegenstand voor daar
__________________
getrouwd ©
Oud 06-04-2004, 11:31
EmilioFCG
Avatar van EmilioFCG
EmilioFCG is offline
Hij heeft iig 1 pass gegeven, mooie pass hoor maar ik kon dat ook wel..

Keek gister voor de verandering naar RTL5 en daar hadden ze het erover dat ze hem er niet uit vonden zien als iemand van 14 en ook niet vonden praten als iemand van 14.
Zelf vond ik hem er ook stukken ouder uitzien, en als je die docu ziet: 'Daar horen ze engelen zingen' dan zie je ook dat ze naar het lichaam kijken hoe oud iemand ongeveer kan zijn omdat ze in arme landen dat vaak niet registreren.
Schijnt te zijn dat hij geregistreert staat in een ziekenhuis ergens in zijn geboorte land maar toen hun dat zo zeiden begon ik zelf ook wel wat te twijfelen.
En als het echt zo'n megagroot talent is als gezegt wordt waarom is die dan nog in Amerika?
__________________
Wie weet wat je hier neer moet zetten?
Oud 06-04-2004, 12:28
Verwijderd
het is niet eens zeker dattie 14 is.... hijs geboren in de diepe donkere bossen van afrika... de gok is dattie 14 is....
Oud 06-04-2004, 12:29
Verwijderd
Citaat:
EmilioFCG schreef op 06-04-2004 @ 11:31 :
Hij heeft iig 1 pass gegeven, mooie pass hoor maar ik kon dat ook wel..

Keek gister voor de verandering naar RTL5 en daar hadden ze het erover dat ze hem er niet uit vonden zien als iemand van 14 en ook niet vonden praten als iemand van 14.
Zelf vond ik hem er ook stukken ouder uitzien, en als je die docu ziet: 'Daar horen ze engelen zingen' dan zie je ook dat ze naar het lichaam kijken hoe oud iemand ongeveer kan zijn omdat ze in arme landen dat vaak niet registreren.
Schijnt te zijn dat hij geregistreert staat in een ziekenhuis ergens in zijn geboorte land maar toen hun dat zo zeiden begon ik zelf ook wel wat te twijfelen.
En als het echt zo'n megagroot talent is als gezegt wordt waarom is die dan nog in Amerika?
hij heeft zelf gekozen om in de usa te blijven, Internazionale, Man Utd, Real Madrid en andere grote clubs hadden interesse in hem...
Oud 06-04-2004, 14:51
EmilioFCG
Avatar van EmilioFCG
EmilioFCG is offline
Citaat:
vijf schreef op 06-04-2004 @ 12:29 :
hij heeft zelf gekozen om in de usa te blijven, Internazionale, Man Utd, Real Madrid en andere grote clubs hadden interesse in hem...
Beetje raar om eerlijk te zijn, een voetballer kan nooit groot worden in USA tenminste niet zo groot als in Europa.
Maar we zullen wel zien over een paar jaar.
__________________
Wie weet wat je hier neer moet zetten?
Oud 06-04-2004, 14:53
Verwijderd
Citaat:
EmilioFCG schreef op 06-04-2004 @ 14:51 :
Beetje raar om eerlijk te zijn, een voetballer kan nooit groot worden in USA tenminste niet zo groot als in Europa.
Maar we zullen wel zien over een paar jaar.
maar in amerika mag hij al in "het eerste" spelen, hier in europa nog niet geloof ik...
Oud 06-04-2004, 14:56
EmilioFCG
Avatar van EmilioFCG
EmilioFCG is offline
Citaat:
vijf schreef op 06-04-2004 @ 14:53 :
maar in amerika mag hij al in "het eerste" spelen, hier in europa nog niet geloof ik...
Ik meen te herinneren dat Feyenoord een (2???) jaar terug een keeper opstelde van 15 maar dat kan ik mis hebben.
Maakt ook verder niks uit, ik hoop voor Adu dat hij het redt als dat niet zo is heeft ie volgens mij bijna geen toekomst.
__________________
Wie weet wat je hier neer moet zetten?
Oud 06-04-2004, 15:14
vreselijke fout
Avatar van vreselijke fout
vreselijke fout is offline
In Amerika krijgt hij genoeg geld + het geld van Nike dus daarvoor hoeft hij niet naar Europa te komen
__________________
Hattrick is geen sport!! Hattrick is geen sport!! Hattrick is geen sport!! Hattrick is geen sport!!
Oud 06-04-2004, 15:15
EmilioFCG
Avatar van EmilioFCG
EmilioFCG is offline
Citaat:
vreselijke fout schreef op 06-04-2004 @ 15:14 :
In Amerika krijgt hij genoeg geld + het geld van Nike dus daarvoor hoeft hij niet naar Europa te komen
Ben je verdomme 14 en speel je dan al voor het geld.
__________________
Wie weet wat je hier neer moet zetten?
Oud 06-04-2004, 15:20
vreselijke fout
Avatar van vreselijke fout
vreselijke fout is offline
Citaat:
EmilioFCG schreef op 06-04-2004 @ 15:15 :
Ben je verdomme 14 en speel je dan al voor het geld.
Waarom moet hij volgens jou gelijk naar Europa komen omdat het een groot talent is, op je 14de naar een hele andere omgeving lijk me ook niet geweldig.
__________________
Hattrick is geen sport!! Hattrick is geen sport!! Hattrick is geen sport!! Hattrick is geen sport!!
Oud 06-04-2004, 15:23
EmilioFCG
Avatar van EmilioFCG
EmilioFCG is offline
Citaat:
vreselijke fout schreef op 06-04-2004 @ 15:20 :
Waarom moet hij volgens jou gelijk naar Europa komen omdat het een groot talent is, op je 14de naar een hele andere omgeving lijk me ook niet geweldig.
Jij zei het alsof hij daar blijft om het geld.

Sportief gezien is Europa natuurlijk vele malen beter dan USA.
__________________
Wie weet wat je hier neer moet zetten?
Oud 06-04-2004, 16:45
ParisPlage
Avatar van ParisPlage
ParisPlage is offline
Ik neem aan dat iedereen het er over eens is dat die jongen beter nog een paar jaartjes in USA kan voetballen. Als-ie 18 is komt is zijn geluk hier maar eens beproeven, laat hem eerst maar eens 'rijpen' daar.
__________________
getrouwd ©
Oud 06-04-2004, 17:58
Ketjing
Avatar van Ketjing
Ketjing is offline
Adu blijft om verschillende redenen in VS:
- Hij mag daar al in eerste elftallen spelen
- Dit is goed voor ontwikkeling
- Nike wil een Amerikaans voetbaltalent hebben. Dus voor de markteting

Ben trouwens benieuwd of hij echt zo goed is
__________________
[QUOTE=Miek;29666509]Ik dacht dat Ketjing een buitenlander was :p[/QUOTE][QUOTE=Lilith;30445293]Ketjing is.. knap. :eek:[/QUOTE]
Oud 06-04-2004, 19:52
EmilioFCG
Avatar van EmilioFCG
EmilioFCG is offline
Citaat:
Ketjing schreef op 06-04-2004 @ 17:58 :
Adu blijft om verschillende redenen in VS:

- Nike wil een Amerikaans voetbaltalent hebben. Dus voor de markteting
En dit staat me dus niet aan, die jongen is 14 kom op zeg!!
Met iemand van 14 doe je zoiets toch niet?
Laat ze dan de beste Amerikaan "gebruiken" die wat ouder is en ook heel erg goed.
Deze jongen is op z'n 18de waarschijnlijk al miljonair (of miljardair) een mens is geen product en zeker een kind van 14 niet!

Ik ben ook wel benieuwd of die echt zo goed is als gezegt wordt.
__________________
Wie weet wat je hier neer moet zetten?
Oud 06-04-2004, 20:10
Verwijderd
dat gozertje verdient 500.000 per jaar/maand(?) en verdient daarmee het maximale, ik geloof dat ze daar een salarismaximum hebben toch?
Hij zegt ook zelf, hij verdient meer dan de meeste anderen van z'n team. Foute zaak vind ik, maar ja, anders kiest die gozer gewoon voor een andere club...
Oud 06-04-2004, 20:11
Ketjing
Avatar van Ketjing
Ketjing is offline
Citaat:
EmilioFCG schreef op 06-04-2004 @ 19:52 :
En dit staat me dus niet aan, die jongen is 14 kom op zeg!!
Met iemand van 14 doe je zoiets toch niet?
Laat ze dan de beste Amerikaan "gebruiken" die wat ouder is en ook heel erg goed.
Deze jongen is op z'n 18de waarschijnlijk al miljonair (of miljardair) een mens is geen product en zeker een kind van 14 niet!

Ik ben ook wel benieuwd of die echt zo goed is als gezegt wordt.
Ja maar dat is het probleem verder zijn er maar geen Amerikaanse voetballers die het makne in Europa, McBride en Donovan hebben potentie maar zijn net niet. Van Nike is het slim om een jong talent te nemen, waar veel aandacht voor is.
__________________
[QUOTE=Miek;29666509]Ik dacht dat Ketjing een buitenlander was :p[/QUOTE][QUOTE=Lilith;30445293]Ketjing is.. knap. :eek:[/QUOTE]
Oud 06-04-2004, 22:02
Uitgeluld
Avatar van Uitgeluld
Uitgeluld is offline
Citaat:
Onderzoek Spaanse bond naar omkoping

6/4/2004 21:44

De Spaanse bond heeft een speciaal onderzoek gelast naar de vermeende poging tot omkoping in de wedstrijd Racing Santander-Celta de Vigo.

In de omkopingszaak staan twee spelers centraal, Racing Santander-aanvaller Mario Regueiro en Atlético Madrid-keeper German Burgos. In de aanloop naar het duel Racing Santander-Celta de Vigo had Burgos de Uruguayaan Regueiro negentigduizend euro geboden voor het veroorzaken van een strafschop. Daarnaast zouden Regueiro en zijn ploeggenoten rustig aan moeten doen tegen degradatiekandidaat Celta, omdat Burgos bij die club naar eigen zeggen 'veel vrienden heeft'.
Regueiro meldde het voorval aan de clubleiding, die op zijn beurt de Spaanse bond op de hoogte bracht. Daarmee leek de kous af, ware het niet dat Regueiro een opmerkelijke rol speelde in de wedstrijd. De Uruguayaan werd al na 35 minuten van het veld gestuurd in een wedstrijd, die een opmerkelijk wedstrijdverloop kende (4-4).

Burgos erkent te hebben gesproken met Regueiro, maar deed het af als een grap. Voor de Spaanse bond geen reden af te zien van een speciaal onderzoek, dat mogelijk pas over enkele maanden wordt afgerond. Tot die tijd kan Burgos uitkomen voor zijn club.
www.vi.nl
__________________
VAK 410->RED&WHITE FIGHTERS
Oud 06-04-2004, 22:10
Verwijderd
ik geloof er maar weinig van dat dat kereltje 14 is hoor, aan zijn spiervorming en baardgroei te zien....
Oud 06-04-2004, 22:13
Verwijderd



14 jaar? zeg het maar
Oud 06-04-2004, 22:17
EmilioFCG
Avatar van EmilioFCG
EmilioFCG is offline
Citaat:
vijf schreef op 06-04-2004 @ 22:13 :
[afbeelding]


14 jaar? zeg het maar
Tja afrikanen kunnen er oud uitzien maar hij ziet er uit als 22 ofzo en dat verschil is nogal groot.
Misschien is het te onderzoeken maar ik denk dat iedereen gewoon moet geloven dat hij 14 is.
Aan de andere kant waarom zouden ze er over liegen?
__________________
Wie weet wat je hier neer moet zetten?
Oud 06-04-2004, 22:52
Verwijderd
Citaat:
EmilioFCG schreef op 06-04-2004 @ 22:17 :
Tja afrikanen kunnen er oud uitzien maar hij ziet er uit als 22 ofzo en dat verschil is nogal groot.
Misschien is het te onderzoeken maar ik denk dat iedereen gewoon moet geloven dat hij 14 is.
Aan de andere kant waarom zouden ze er over liegen?
verblijfsvergunningen ofzo?
Advertentie
Topic gesloten

Topictools Zoek in deze topic
Zoek in deze topic:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe topics starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Spring naar

Soortgelijke topics
Forum Topic Reacties Laatste bericht
Vrije tijd Opmerkelijke Sportberichten, deel IV.
Verwijderd
332 17-12-2008 12:58
Vrije tijd Opmerkelijke Sportberichten, deel III
Gimme more beer
500 29-09-2006 15:00
Vrije tijd Eredivisie topic 2005 - 2006, deel II
Gimme more beer
500 26-03-2006 21:37
Vrije tijd Opmerkelijke sportberichten
USPalermo
500 02-01-2005 00:01
Vrije tijd 'Zidane stopt als Frans international'
MissCzechMeOut
14 17-08-2004 22:04
De Kantine Spam
sextinction
52 27-03-2004 13:12


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:48.