Advertentie | |
|
18-11-2005, 21:09 | ||
Citaat:
|
18-11-2005, 22:59 | ||
Citaat:
__________________
PROUD MEMBER OF CHAOGOTHIC ELITIST SUICIDE BUNNIES UNITED
|
19-11-2005, 08:28 | ||
Citaat:
Dit is niet de geweldigste foto ervan want meestal is het donker bruin. Er zitten o.a. runderlap (in blokjes gesneden), azijn, laurierblaadjes en jeneverbessen in. Het is een limburgs gerecht, ik weet niet of ze het in brabant/belgië ook eten. [Edit] Heet dat bij jullie misschien stoofvlees? Laatst gewijzigd op 19-11-2005 om 08:31. |
Advertentie |
|
19-11-2005, 08:45 | ||
Citaat:
|
19-11-2005, 09:52 | ||
Citaat:
|
19-11-2005, 12:14 | ||
Citaat:
|
19-11-2005, 17:52 | ||
Citaat:
Tja, uitleg staat al in dit topic: het is rundvlees met van die blaadjes erin. Eet het nooit, maar het moet lekker zijn. In Maastricht hebben we ook een liedje daarover: "Friete, mèt saijs of mayonais, friete friete mèt zoervleis!"
__________________
Mr.Oizo als vaste forummer: 27-04-2000 - 13-11-2006. Daarna passief lid geworden.
|
19-11-2005, 17:58 | ||
Citaat:
Als ik er een maaltijd moet halen, dan eet ik patat met een hamburger of kroket/kipkorn. Als een beetje honger heb, haal ik een kaassouffle of broodje kroket.
__________________
♥
|
19-11-2005, 20:59 | ||
Citaat:
OT: frietje zonder mayo en zonder alles en een frikandel of een kaassoufle.
__________________
~ God's own existence is the only thing whose existence God's action does not explain ~ | You are the symbol of too much thinking...
|
|
|