Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hiernaast op ‘akkoord’ te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Als je niet alle cookies wilt toestaan, ga dan naar ‘instellingen aanpassen’ om dit in te stellen. Ben je jonger dan 16 jaar? Zorg dan dat je toestemming hebt van je ouders om onze site te bezoeken. Hier lees je alles over hoe wij omgaan met je privacy.

Oud 18-06-2011, 15:27
Huppeldepups
Huppeldepups is offline
Hallo allemaal,

Ik zit er helemaal doorheen en heb een plek nodig om mijn verhaal aan andere mensen te vertellen - mensen die ik niet ken, zodat ik onbevooroordeelde reacties kan ontvangen. Ik zit namelijk met een probleem, niet zozeer een dilemma, maar wel met veel verdriet. Ik zal proberen niet te sentimenteel, dramatisch en pathetisch te worden.

Drie jaar lang heb ik een relatie gehad met een jongen die zeven jaar ouder is dan ik - ik ben nu twintig. We hebben altijd een fijne relatie gehad en ik voelde me thuis bij hem. Natuurlijk hadden we kleine struikelblokken, één daarvan was dat hij nogal veel seksuele partners heeft gehad voor mij, maar daar had ik me bij neergelegd; hij is immers ouder dan ik, en het gaat mij niets aan wat hij voor onze relatie heeft uitgespookt. Onze relatie was écht fijn en ik wilde oud met hem worden, ook al ben ik nog maar twintig.

Nu zijn we afgelopen woensdag naar een pretpark geweest en de maffe foto's die ze daar bij de achtbanen maken, sturen ze naar je e-mail. Hij heeft ze dus naar zijn e-mail laten sturen, en toen we thuis waren wilde ik de foto's bekijken. Ik keek dus op zijn e-mail en daar stond een bericht van een stel uit Den Haag van 45 jaar, die het wel zagen zitten om een seksafspraak met hem te maken. Ik ging verder kijken en het bleek dat hij op een contactwebsite zit, een sekswebsite voor 'seks en swingers'. De website is www.adultfriendfinder.com, mocht je even willen kijken. Hij stond erop ingeschreven en alles stond tot in detail beschreven: dat hij wel zin had in een trio met twee vrouwen of een man en een vrouw, maar ook in een 'discrete relatie'. Zelfs zijn lul had hij beschreven.

Ik vroeg hem wat dit was, niet hysterisch of kwaad, maar heel rustig. Hij zei dat hij het niet was, dat het spam was en dat hij zich niet met dat soort dingen bezighield. Natuurlijk kon ik, door de gedetailleerde beschrijving, nagaan dat het geen spam was, dus heb ik mijn spullen gepakt en toen ik weg wilde gaan, kwam 'de waarheid' eruit: hij had zich inderdaad ingeschreven, maar voordat wij bij elkaar waren. Hij had zichzelf alleen beschreven omdat dat de enige manier was om andere mensen te bekijken, maar hij zei dat hij nooit iets afgesproken had. Ik was echter kwaad genoeg omdat hij gelogen had, dus ik ben alsnog weggegaan.

Misschien slecht, maar ik heb me ook ingeschreven om de boel wat nader te bekijken. Zijn account was afgesloten, maar niet verwijderd. Ik had hem aan de telefoon en hij zei dat hij zijn account al een week nadat hij hem had aangemaakt had afgesloten, maar dat hij niet wist hoe hij er vanaf moest komen. Het punt is, dat als je account is afgesloten, er niet meer op gereageerd kan worden, en de reactie van het Haagse stel was van een half jaar geleden. Hij loog dus weer. Ik heb mijn account makkelijk kunnen verwijderen, binnen twee minuten, dus dat hij niet wist hoe hij er vanaf moest komen, is ook onzin. Bovendien is hij degene van ons twee die verstand heeft van computers, niet ik.

De dag erna, gisteren, zat ik op mijn e-mail. Ik verwachtte dat ik van hem zou horen, dat hij zou bellen, mailen of sms-en, maar ik heb alleen een smsje gekregen dat hij erover wilde praten, dit weekend of over een paar weken, wanneer ik maar wilde. Verder niets. Ik zat dus op mijn e-mail en herinnerde me dat ik zijn wachtwoord nog kende. Ik heb dus ingelogd op zijn gmail-account. Het doel heiligt de middelen, toch? In ieder geval, er stonden geen vreemde dingen in zijn inbox. Bij zijn verzonden berichten stond een bericht dat hij naar een meisje, ik noem haar even Emma, had gestuurd op dertien mei - iets meer dan een maand geleden, dus. Bij het bericht stond alleen 'Zoals beloofd.' Ik kende de naam van Emma wel, ik heb hem al eens gevraagd of ze soms seks hebben gehad omdat ze hem wel eens een smsje had gestuurd, maar hij zei dat hij haar kende van een festival en verder niets. Niets om me zorgen over te maken, dacht ik. Het mailtje had een bijlage die ik downloadde, en het waren nogal pikante foto's van haar in haar ondergoed, haar kont uitstekend en geil in de camera kijkend - geen naaktfoto's, maar ook niet voor openbaar gebruik.

Ik was razend en hier komt het gedeelte dat mij wat minder zielig maakt: ik heb de foto's uitgeprint en op zijn raam gehangen. Met de foto's naar de binnenkant zodat zijn buren ze niet konden zien, het gaat ze immers niets aan, maar wel zo dat hij ze in zijn huis kon zien. Ik heb zijn spullen bij de voordeur achtergelaten en een paar uur later belde hij me. Ik had de telefoon in de keuken liggen en heb echt niet gehoord dat hij me gebeld had. Niet terugbellen, dacht ik, ik moet er boven staan. Daarna kreeg ik een smsje, waarin hij me bedankte dat ik zijn plantjes op de vensterbank zo goed voor de zon had beschermd. Ik heb er niet op gereageerd, het leek me niet verstandig om elkaar cynische smsjes te sturen.

We werken samen in een discotheek en ik heb van de baas een maand vrij gekregen om even tot rust te komen. Hier ben ik ontzettend blij mee, maar hij weet hier niets van. Misschien wilde hij vanavond met me praten. Ondanks dat ik kwaad ben en me bedrogen voel, hou ik nog steeds van hem. We zijn immers drie jaar samen geweest en onze relaties was, dacht ik, altijd goed. Zelfs nu hoop ik eigenlijk nog dat het goed komt en dat hij zijn excuses aanbiedt. Ik neem mijn telefoon overal mee, in de hoop dat het verlossende bericht komt - terwijl ik weet dat die niet bestaat. Hij bezwoer me altijd dat ik de liefde van zijn leven was, maar nu het erop aan komt en hij ernaar moet handelen, blijft het stil. Dat doet pijn.

Ik moet de neiging om hem op te bellen onderdrukken. Ik wil hem vragen wat hij allemaal van me verborgen heeft gehouden, waarom, hoe lang, waaraan ik dit verdiend heb, ik wil overal de reden van achterhalen. Enerzijds denk ik: hij heeft mij bedrogen, laat hem mij maar bellen. Anderzijds denk ik: misschien is hij ontmoedigd door mijn doodzwijgen en moet ik hem bellen. Ik moet hem niet gaan romantiseren en goedpraten dat hij een klootzak is, maar de oude gevoelens zijn na drie dagen natuurlijk nog niet weg.

Wat moet ik doen in deze situatie? Hoe ga ik hiermee leren leven? Moet ik hem opbellen en om uitleg en verduidelijking vragen, of moet ik wachten tot hij me dat geeft? Ik ben kwaad, ik haat hem, maar ik hou ook van hem en dat brengt mijn vasthoudendheid aan het wankelen.

Bedankt voor het lezen, het is een lang verhaal, hopelijk niet te sentimenteel, en ik kijk uit naar jullie reacties.

Liefs,
Huppeldepups.

P.S. Ik wil er nog aan toevoegen dat hij me ooit een string gegeven heeft. Op één van de foto's droeg het meisje dezelfde string - hij heeft mij dus een string van haar gegeven. Dit is ongeveer twee jaar geleden. De foto's heeft hij dus waarschijnlijk zelf gemaakt, en dus hoogstwaarschijnlijk voor onze relatie, of tijdens het begin ervan. Dit zou ik hem eigenlijk ook willen vragen.

En nog iets: hij weet dus dat ik op zijn e-mail kan komen, maar heeft zijn wachtwoord nog steeds niet gewijzigd... Betekent dit iets, of is het gewoon luiheid?

Laatst gewijzigd op 18-06-2011 om 15:46.
Met citaat reageren
Advertentie
Oud 18-06-2011, 15:54
AzN
Avatar van AzN
AzN is offline
Goh, in jouw situatie zou ik m'n vriend alleen terugnemen als hij dagelijks jankend voor m'n deur zou liggen en met z'n hand op z'n hart zou beloven dat ik voortaan de enige zal zijn in z'n leven. Hoewel.. ik twijfel of ik 'm dan überhaupt nog wel zou kunnen vertrouwen . Hij is immers tegen je blijven liegen, ook al weet ie dondersgoed dat ie 'betrapt' is. Verder vind ik dat hij 'n beetje onverschillig overkomt, als ik je verhaal zo lees. Dat lullige smsje van 'm bijvoorbeeld.. niet echt de manier waarop je je vriendin laat merken dat je je relatie wilt redden .

Misschien reageer ik veel te koel, 't spijt me daarvoor. Natuurlijk houd je, ondanks alles, nog van 'm. Ik heb zoiets als dit ook nog nooit zelf meegemaakt, maar ik denk dat ik 't gevoel zou hebben dat m'n vriend niet genoeg aan mij heeft en ik betwijfel 't of ik met zo'n gevoel m'n relatie voort zou kunnen zetten.
__________________
En dat meen ik!
Met citaat reageren
Oud 18-06-2011, 17:48
Alicia Silverstone
Avatar van Alicia Silverstone
Alicia Silverstone is offline
Wat zijn mannen toch ook ontzettend seksbelust en vies eigenlijk. (Goh wat zal ik hier weer voor afkeurende reacties op krijgen.. ). Maar het is echt zo.

Ik heb ooit iets meegemaakt wat hier wel een beetje op lijkt.. een jongen die op zijn computer vanalles uit bleek te spoken wanneer ik er niet was. Kwam ik erachter dat hij rond hetzelfde tijdstip dat hij mij schijnheilig stuurde dat hij me miste, ondertussen aan het chatten/webcammen was met meisjes die 10 jaar jonger waren dan hij. Vrij ranzige gesprekken trouwens, hij belde als het kon ook met ze, vertelde aan hun dat hij ze miste... dat soort dingen. Raar gebeuren.

Ik kan je 1 ding vertellen uit ervaring: mocht hij je beloven dat hij ermee zal stoppen, dan is dat echt onzin. Blijkbaar heeft iemand die dat doet nogal behoefte aan dat soort dingen en heeft er ook weinig schuldgevoelens over.

Ik vind wel dat je vriend bar weinig moeite doet om het goed te maken met jou.. ga vooral niet achter hem aanlopen, ookal heb je nog veel gevoelens voor hem. Probeer je te beheersen en wacht af wat hij gaat doen.. Als hij echt laat blijken dat hij je absoluut niet kwijt wil en heel veel van je houdt dan zou ik het nog een kans geven.

Sterkte, ik weet precies hoe het voelt..
__________________
Anything is possible, if you believe in the magic of your dreams
Met citaat reageren
Oud 18-06-2011, 17:52
Alicia Silverstone
Avatar van Alicia Silverstone
Alicia Silverstone is offline
Citaat:
Ik moet de neiging om hem op te bellen onderdrukken. Ik wil hem vragen wat hij allemaal van me verborgen heeft gehouden, waarom, hoe lang, waaraan ik dit verdiend heb, ik wil overal de reden van achterhalen. Enerzijds denk ik: hij heeft mij bedrogen, laat hem mij maar bellen. Anderzijds denk ik: misschien is hij ontmoedigd door mijn doodzwijgen en moet ik hem bellen. Ik moet hem niet gaan romantiseren en goedpraten dat hij een klootzak is, maar de oude gevoelens zijn na drie dagen natuurlijk nog niet weg.
Herkenbaar..
Wat je trouwens ook kunt doen is je telefoon juist eventjes ergens laten liggen en er een halve dag ofzo niet op kijken. Dan voelt het extra vervelend als er dan uiteindelijk nog steeds geen bericht op is gekomen, maar heb je wel eventjes rust en zit je niet de hele tijd je telefoon te checken.
__________________
Anything is possible, if you believe in the magic of your dreams
Met citaat reageren
Oud 18-06-2011, 18:15
Verwijderd
Citaat:
Wat zijn mannen toch ook ontzettend seksbelust en vies eigenlijk. (Goh wat zal ik hier weer voor afkeurende reacties op krijgen.. ). Maar het is echt zo.

Ik heb ooit iets meegemaakt wat hier wel een beetje op lijkt.. een jongen die op zijn computer vanalles uit bleek te spoken wanneer ik er niet was. Kwam ik erachter dat hij rond hetzelfde tijdstip dat hij mij schijnheilig stuurde dat hij me miste, ondertussen aan het chatten/webcammen was met meisjes die 10 jaar jonger waren dan hij. Vrij ranzige gesprekken trouwens, hij belde als het kon ook met ze, vertelde aan hun dat hij ze miste... dat soort dingen. Raar gebeuren.
Mjuh, ik had er een die hier een website wou intypen en toen de voorgekauwde url youporn of iets in dien aard kreeg. Hij kijkt naar mij:ik dacht dat jij geen porno keek? Ik zei dat ie wel beter wist dan dat en dat de enige die nog op mijn pc kwam, hij was. HIj begint te blozen en stamelt iets als 'ph dan heb ik je vast een grappig filmpje willen laten zien...' Jaja. En zo ben ik meer sites onder mijn geschiedenis tegen gekomen. Geen probleem dat hij porno kijkt, maar doe dat dan op je eigen pc en ga niet doen alsof je nergens van weet, sukkel.

Iig. Ik zou aan hem de eerste stap laten, maar vertrouwen zou moeilijk terug te winnen zijn bij mij.
Met citaat reageren
Oud 18-06-2011, 22:47
Noedelhap
Avatar van Noedelhap
Noedelhap is offline
Je logt op zijn email in (omdat je 'toevallig' zijn wachtwoord nog wist) en gaat bijlages zitten downloaden van mailtjes die jou niets aangaan? En dan die foto's uitprinten en op zijn raam plakken, en dan nog beweren dat je 'er boven staat'? :')
Met citaat reageren
Oud 18-06-2011, 23:13
Verwijderd
Hij verdient het ook wel, Noedel.
Met citaat reageren
Oud 19-06-2011, 00:40
Huppeldepups
Huppeldepups is offline
Citaat:
Je logt op zijn email in (omdat je 'toevallig' zijn wachtwoord nog wist) en gaat bijlages zitten downloaden van mailtjes die jou niets aangaan? En dan die foto's uitprinten en op zijn raam plakken, en dan nog beweren dat je 'er boven staat'? :')
Ik heb nooit beweerd dat ik iets toevallig gedaan heb. Toen ik de foto's van het pretpark opzocht, met zijn toestemming, vond ik een bericht van die sekswebsite, en ik heb dus eerder dingen op zijn e-mail gevonden waarvan ik vind dat die mij iets 'aangaan', aangezien het mijn vriend was. En ik heb ook nooit gezegd dat ik er boven stond, alleen dat ik dacht dat ik dat moest.
Met citaat reageren
Oud 19-06-2011, 15:37
Verwijderd
Leugens maken veel kapot. Kun jij nu echt zeggen dat je hem ooit weer zou kunnen vertrouwen? Hij is dan wel niet letterlijk vreemdgegaan, maar blijkbaar wist-ie zelf ook dat hij dingen deed die (in jullie relatie) niet door de beugel konden en dáárom heeft hij gelogen.

Als ik in jouw schoenen stond had ik 'em laten rotten.
Met citaat reageren
Oud 19-06-2011, 15:43
ilse
Avatar van ilse
ilse is offline
Denk je dat je ooit weer gewoon goed met hem verder kan zonder wantrouwen? Als je dat niet kan, loslaten en verder. Zo heb je er niets aan.


Besides, als iemand me dat flikt zou ik diegene echt niet meer willen, als ik niet genoeg ben laat dan maar.
Met citaat reageren
Oud 19-06-2011, 18:13
Verwijderd
Citaat:
Wat zijn mannen toch ook ontzettend seksbelust en vies eigenlijk. (Goh wat zal ik hier weer voor afkeurende reacties op krijgen.. ). Maar het is echt zo.
Komtiedan: die van mij zou dat nooit doen, hoor. Niet elke kerel is kansloos.

En ontopic: Wat AZN zegt!
Met citaat reageren
Oud 19-06-2011, 18:20
Dott
Avatar van Dott
Dott is offline
Ik kan me wel vinden in je verhaal.
Ik heb een keer een ex gehad die ook dat soort geintjes flikte, alleen deed hij het niet op zo'n site.
Kreeg een keer een berichtje toen hij bij zijn ouders was van een meisje, met een hele chatlog erin.
Ik wilde 100% zeker weten dat het echt was dus ik heb dezelfde chatlog op zijn computer opgezocht (ik voerde zijn kat dus had de sleutel) nou toen was ik ook in alle staten.
Ben niet trots op dat ik op zijn computer heb gekeken, maar ik moest zekeheid hebben.
Nou ja, anyway, ik heb het hem vergeven maar achteraf blijkt hij heel veel te zijn vreemdgegaan, meerdere vrouwen te hebben versierd en schunnige gesprekken te hebben gevoerd incl de nodige webcam beelden.
Ik was jong, naief, hield van hem... en nu denk ik, had ik maar...
Niemand van ons kan jou vertellen wat je moet doen, maar ik denk dat hij het bij mij kon schudden..
__________________
Ik heb liever een kat in m'n huis, dan een jaguar in de garage
Met citaat reageren
Oud 19-06-2011, 20:41
Verwijderd
Hij zou de tering kunnen krijgen. Wat denktie jongen zich wel niet, blijkbaar vindtie het nodig om heel erg tegen je te liegen. En zodra hij betrapt wordt, reageert hij ook nog zo. Ja, dag. Die zou ik echt zo hard de deur wijzen.
Met citaat reageren
Oud 19-06-2011, 21:18
...Nynke...
Avatar van ...Nynke...
...Nynke... is offline
ik snap dat je echt heel kut voelt en ook de reactie van je (ex)? vind ik onbegrijpelijk.. hij zit goed fout en dan ook nog zo reageren...maar voor jou is t ook echt niet leuk aangezien je 3 jaar een relatie hebt gehad en nog in zekere zin van hem houdt. Maar ik denk dat hij dan niet de juiste persoon voor je is als hij zo met je omgaat.
Met citaat reageren
Oud 19-06-2011, 21:42
igfy
Avatar van igfy
igfy is offline
Als ik in jouw situatie zat zou ik het uitmaken. Hij heeft dingen achter jouw rug om gedaan die in mijn ogen vallen onder vreemdgaan. Als mijn vriend vreemd zou gaan zou ik van mezelf weten dat het heel veel moeite kost om hem weer te gaan vertrouwen. Zeker als hij er zo onverschillig over doet en niet lijkt te willen bekennen dat hij iets fout doet, ook niet als je laat blijken dat dit je heel erg pijn doet.

Je bent nog maar 20, en het feit dat je al drie jaar bij elkaar bent moet geen excuus worden om het niet uit te maken. Er zijn echt wel leukere jongens op de wereld dan deze sukkel.

Ook zou ik trouwens, als je besluit het uit te maken, op zoek gaan naar ander werk. Het lijkt me geen pretje om met je ex samen te moeten werken. Zeker niet in een setting waar hij kan flirten met andere meisjes.
__________________
don't take life too serious.. you'll never get out of it alive
Met citaat reageren
Oud 19-06-2011, 23:42
Huppeldepups
Huppeldepups is offline
Hoi allemaal,

Allereerst bedankt voor jullie reacties - jullie helpen me enorm, en daar ben ik blij mee. We zijn uit elkaar. Ik heb een e-mailtje van hem gekregen, waarin hij alles heeft 'uitgelegd'. Ik zal het jullie vertellen, hoewel ik natuurlijk niet alles geloof:

1. Betreft de foto's van het meisje: hij had de foto's nog van voordat wij bij elkaar waren. Die stonden ergens op een externe harde schijf. Hij zat in de bus en verveelde zich, en downloadde MSN op zijn telefoon. Daar zat zij dus ook op en ze zei dat haar computer was gecrasht en dat ze geen foto's meer van zichzelf had; of hij nog foto's van haar had, en of hij ze naar haar toe kon sturen. Dat heeft hij dus gedaan. De string die hij me gegeven heeft, waren toevallig twee dezelfden, omdat ze kwamen bij een bestelling van de Pabo.

2. Betreft de website: hij heeft de account aangemaakt op zoek naar porno. Nadat hij dat niet gevonden heeft, is hij eraf gegaan en is hij het vergeten. Toen kwam er een advertentie, een pop-up, van de website waarin een vrouw telkens een kledingstuk verwijderde wanneer hij antwoord op een vraag gaf. Zijn antwoorden zijn door die advertentie tot een lopend verhaal gemaakt. De reden waarom hij er over loog, was omdat hij zich ervoor schaamde.

3. Betreft zijn afwezigheid: nadat ik zijn spullen bij hem heb gedumpt en zijn raam heb volgeplakt, had hij niet het idee dat hij nog welkom bij me was.

Ik weet niet wat ik moet geloven. Zoals jullie zeggen is het vertrouwen volledig weg, en eerlijk is eerlijk: het klinkt allemaal te toevallig. Als je met mensen op MSN wil praten, moet je ze toch toevoegen? En als hij echt zoveel van me hield, was hij toch gewoon naar me toegekomen? Ik heb alleen geen flauw idee hoe het werkt met dat soort advertenties en pop-ups; misschien is er iemand van jullie die dit weet? Het lijkt me nogal een sterk verhaal, dat zo'n advertentie daar een verhaal van maakt, namelijk.

Ik ben nogal naïef in dat soort dingen, dat merken jullie waarschijnlijk wel. Ik probeer mijn gezond verstand te gebruiken - we zijn in ieder geval dus uit elkaar. Eigenlijk zou ik me er dus niet meer druk over moeten maken.

Super bedankt voor al jullie reacties,
Huppeldepups
Met citaat reageren
Oud 19-06-2011, 23:46
Verwijderd
Niet meer over nadenken. Het klinkt als een load of crap, en dat is het zeer waarschijnlijk ook.
Met citaat reageren
Oud 19-06-2011, 23:56
Schrödinger
Avatar van Schrödinger
Schrödinger is offline
Citaat:
Wat moet ik doen in deze situatie?
Dumpen en verder gaan met je leven.
Met citaat reageren
Ads door Google
Oud 20-06-2011, 01:24
Daboman
Avatar van Daboman
Daboman is offline
Ik zou me in jouw geval waarschijnlijk afvragen of ik hem nog wel kan vertrouwen: Zo ja: goedmaken. Zo nee: uitmaken.
__________________
Diamanten zijn moeilijk te vinden.
Met citaat reageren
Oud 20-06-2011, 01:48
gertjetop
gertjetop is offline
Het is logisch dat je nog van hem houdt! Maar ik denk dat dit wel het beste is, want hij is duidelijk niet (meer) te vertrouwen. En zoals je zelf al een beetje zegt het is allemaal een beetje té toevallig, en een advertentie die zelf een verhaal maakt? Klinkt erg vaag! Seksueel getinte foto's naar je ex sturen is sowiezo erg dom en vooral als je het verzwijgt, als we aannemen dat dat gedeelte waar is, al betwijfel ik het.

Veel sterkte!!
Met citaat reageren
Oud 20-06-2011, 16:43
AzN
Avatar van AzN
AzN is offline
Volgens mij ga je 'n hele pijnlijke periode tegemoet als je besluit om je relatie met 'm voort te zetten.. Enerzijds zul je 'm continue wantrouwen en anderzijds zal hij waarschijnlijk niet zomaar stoppen met z'n 'vreemde praktijken'. Hij zal hooguit voorzichtiger te werk gaan.

Maar goed, das mijn visie. Ben vrij pessimistisch ingesteld .
__________________
En dat meen ik!
Met citaat reageren
Oud 20-06-2011, 18:28
gurl19
Avatar van gurl19
gurl19 is offline
Ik denk dat jij deze jongen nooit meer helemaal kunt vertrouwen, dus dan zal de relatie vast op een later tijdstip stranden. Ik zou in ieder geval niet verder willen met die jongen, maar dat is voor ons natuurlijk makkelijk praten.
Met citaat reageren
Oud 20-06-2011, 21:55
miekmuis
Avatar van miekmuis
miekmuis is offline
Volgens mij is het een hele goede beslissing om uit elkaar te gaan. Na alle leugens die hij je keer op keer heeft wijsgemaakt lijkt het me vrij onmogelijk om hem nog te vertrouwen. Ik hoop dat je je eigen leven snel weer op de rails krijgt en uiteindelijk als je dit allemaal verwerkt hebt een betrouwbare jongen ontmoet. Heel veel sterkte!
__________________
I think I have a problem, I think I think too much
Met citaat reageren
Oud 21-06-2011, 01:25
Verwijderd
Citaat:
Dumpen en verder gaan met je leven.
Met citaat reageren
Oud 26-06-2011, 21:02
ZitriN
ZitriN is offline
Ik vind niet dat iemand van ons jou een advies kan geven of je met hem door moet gaan of niet. Ten eerste, wat naar om daar zo achter te komen! En ik snap heel goed dat het voor iedereen veel makkelijker zeggen is om bij hem weg te gaan, dan dat dat ook daadwerkelijk zo is. Jij hebt nu 3 jaar een relatie gehad en dat is ook niet niets. Maar goed, ik wilde eerst iets over dit zeggen:

1. Betreft de foto's van het meisje: hij had de foto's nog van voordat wij bij elkaar waren. Die stonden ergens op een externe harde schijf. Hij zat in de bus en verveelde zich, en downloadde MSN op zijn telefoon. Daar zat zij dus ook op en ze zei dat haar computer was gecrasht en dat ze geen foto's meer van zichzelf had; of hij nog foto's van haar had, en of hij ze naar haar toe kon sturen. Dat heeft hij dus gedaan. Dit vind ik wel heel raar, ik zou zelf uberhaupt niet willen dat mijn vriend nog pikante foto's van eerdere relaties heeft en het verhaal klinkt sowieso erg onwaarschijnlijkDe string die hij me gegeven heeft, waren toevallig twee dezelfden, omdat ze kwamen bij een bestelling van de Pabo. Was het een zwarte string met een rode rozen aan de achterkant? Die komt namelijk inderdaad van de Pabo en dan klinkt het verhaal wel aannemelijk, ik heb hem namelijk ook ooit gekregen van een exvriend

Voor de rest is het aan jou of jij hem nog gelooft, het is allemaal super toevallig en vreemd, maar jij bent degene die 3 jaar een relatie met hem heeft gehad en jij moet er eventueel mee verder of erover heen komen. Naar mijn mening zijn er wel heel veel toevalligheden. Aan de andere kant denk ik dat ik als ik de pc en de mobiel van mijn vriend ga controleren, ik ook stuit op een flinke dosis porno, vreemde websites en ik denk dat ik van sommige van zijn vriendinnen ook wel smsjes kan vinden die ik niet zou kunnen waarderen. Punt is, dat ik hem dan aan het controleren zou zijn en specifiek zoek naar dingen die niet door de beugel kunnen, ik denk dat je bij mij ook na lang zoeken wel wat dingen vind ik. (Dit is dan uiteraard weer niet te vergelijken met naaktfoto's en mailtjes over trio's, maar toch). Als ik jou was zou ik alleen wel enige tijd wachten met beslissen, nu eerst gewoon focussen op andere dingen en dan kijken hoe je er over een tijdje over denkt. Maar ik zou nu alleen niet meer kunnen ophouden met hem controleren en dan heeft het naar mijn mening geen zin meer. Succes ermee!
__________________
En we droomden in gedachten, maar we kwamen altijd thuis.
Met citaat reageren
Advertentie
Reageren

Topictools Zoek in deze topic
Zoek in deze topic:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe topics starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Spring naar

Soortgelijke topics
Forum Topic Reacties Laatste bericht
Flora & Fauna Mijn ei kwijt
Rikje18
1 14-09-2012 19:50
Liefde & Relatie ''Ik ben je al kwijt''
Verwijderd
9 04-07-2003 20:31
Flora & Fauna Ik doe even mijn ei kwijt, want dat mag hier
Hans Kazan
6 06-05-2003 17:15
Flora & Fauna een ei..
Vampyyy
3 29-05-2002 16:05
Flora & Fauna Wie wil mijn ei kopen?
Dotcom
2 12-03-2002 13:24
Flora & Fauna wie wil mijn ei hebben
Krugdinho
5 28-01-2002 23:49


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:31.