Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hiernaast op ‘akkoord’ te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Als je niet alle cookies wilt toestaan, ga dan naar ‘instellingen aanpassen’ om dit in te stellen. Ben je jonger dan 16 jaar? Zorg dan dat je toestemming hebt van je ouders om onze site te bezoeken. Hier lees je alles over hoe wij omgaan met je privacy.

Oud 21-05-2003, 17:18
Some
Avatar van Some
Some is offline
Hallo ik ben al aantal keer naar dokter geweest voor een creme maar het helpt weinig. Ik wil er volledig vanaf zijn EN voor altijd...
hebben jullie tips want de dokter weet ook niet alles geloof ik.
Of moet ik gewoon met lauw water wassen of een combinatie van lauw water en een creme?

Het is niet ernstig bij mij maar het is niet helemaal glad en soms weer wat erger dan anders.
Verder eet ik (probeer ik) weinig chocola te eten
Iemand tips en iemand ervaring met een goed middel??
bedankt!
Oud 21-05-2003, 17:27
leon-v
leon-v is offline
misschien de DIANA PIL?
(zoiets heet dat volgens mij..)
DAt is net zoals de vrouwelijke pil maar dan een zware versie
__________________
2006: Leon-V. @ Dance Valley
Oud 21-05-2003, 17:30
Miracle
Avatar van Miracle
Miracle is offline
dat is toch niet voor jongens
__________________
Oud 21-05-2003, 17:31
M@rco
Avatar van M@rco
M@rco is offline
Huh, je adviseert een jongen de pil te slikken?

Volgens mij is het beste wat je kunt doen gewoon dagelijks wassen met water en zeep. Met al die crèmes en zalfjes en weetikveelwat heb ik niet zoveel ervaring, maar bij de meeste mensen schijnt dat toch weinig uit te halen.
__________________
What experience and history teach is this — that people and governments never have learned anything from history, or acted on principles deduced from it.
Oud 21-05-2003, 17:51
Spacemonkey
Avatar van Spacemonkey
Spacemonkey is offline
Ehm met cremetjes en zalfjes smeer je juist alles dicht, dus lauw water is het beste, en droog deppen met een zachte handoek.
En dat s'ochtens, s'avonds en dat is het. Niet uitknijpen, niet aan zitten. Gewoo afwachten.
__________________
Why can't they see. It's complete insanity to argue with the man who is the judge of right en wrong.
Oud 21-05-2003, 18:03
**FrenchKiss**
**FrenchKiss** is offline
Citaat:
M@rco schreef op 21-05-2003 @ 18:31:
Huh, je adviseert een jongen de pil te slikken?

Volgens mij is het beste wat je kunt doen gewoon dagelijks wassen met water en zeep. Met al die crèmes en zalfjes en weetikveelwat heb ik niet zoveel ervaring, maar bij de meeste mensen schijnt dat toch weinig uit te halen.

lauw water.. GEEN zeep, dat tast je PH-waarde van je huid aan.. Na je gezicht met water gewassen te hebben kan je lotion op een watje doen en over je gezicht heengaan. Aan te raden: de rode lotion van Clean & Clear..

helpt niet in alle gevallen, als je het heel erg extreem hebt, gewoon naar de dokter.. en een schoonheidsspecialist heeft ook acné behandelingen en dat helpt echt!!!!!!!!!
Oud 21-05-2003, 18:31
pure_evil
pure_evil is offline
dokter van der hoog :anti puistjes creme (zit in zon hele kleine tube) werkt fantastisch *herkent haar eigen voorhoofd van een maand of twee geleden niet meer *
__________________
papa is niet lief! het verwende nest kiest vandaag voor zichzelf
Oud 21-05-2003, 22:17
zino
zino is offline
eeej ga eens 5 keer onder de zonebank thuis of naar zn zonnuh studio , weduh ik kan je zegguh da helpt
da licht bevordert de huid , en geneest of athans laat ze verdwijnen
__________________
.......-------### da nellie in the zino ###-------........
Oud 21-05-2003, 22:34
M@rco
Avatar van M@rco
M@rco is offline
Citaat:
**FrenchKiss** schreef op 21-05-2003 @ 19:03:
lauw water.. GEEN zeep, dat tast je PH-waarde van je huid aan..
Hmm... die zeep die wij hebben is ander pH-neutraal.

Nou ja, whatever works for you
__________________
What experience and history teach is this — that people and governments never have learned anything from history, or acted on principles deduced from it.
Oud 22-05-2003, 01:35
GekkeWaus
Avatar van GekkeWaus
GekkeWaus is offline
tetracycline
__________________
doe maar normaal dan doe je al gek genoeg
Oud 22-05-2003, 06:26
Aaaaaart..
Avatar van Aaaaaart..
Aaaaaart.. is offline
accuzuur
Oud 22-05-2003, 06:39
leon-v
leon-v is offline
Citaat:
dreen schreef op 21-05-2003 @ 18:30:
dat is toch niet voor jongens
Als jongens (of meisjes) erge last van puistjes hebben (acne of iets dergelijks) dan schrijft de huisarts die pil voor
__________________
2006: Leon-V. @ Dance Valley
Oud 22-05-2003, 06:43
leon-v
leon-v is offline
Als je echt een vorm van acne zou hebben lees dit dan ff!

WAT IS DE BESTE BEHANDELING?

Ofschoon de behandelingmogelijkheden voor acne de laatste jaren enorm zijn toegenomen, blijft acne een aandoening met een chronisch karakter. Acne is niet van de ene dag op de andere verdwenen. Zelfs lichtere vormen van acne vereisen vaak langdurige aandacht. Acne kan niet echt worden genezen. Wel lukt het meestal ervoor te zorgen dat de acne "rustig" wordt en rustig blijft totdat er uiteindelijk genezing optreedt. Een standaardbehandeling voor acne bestaat niet. Wanneer de ontstekingsverschijnselen op de voorgrond staan is de behandeling anders dan wanneer het vooral om meeëters gaat. De ernst van de aandoening, de klachten, maar ook leeftijd en geslacht, bepalen met welk anti-acne middel zal worden gestart. Aangezien ook niet vaststaat hoe men zal reageren op de behandeling en het enige tijd kan duren voordat een middel "aanslaat", is acne een aandoening die maatwerk vereist, waarvoor men als huisarts wel enige ervaring moet hebben. Wel is er een soort vaste volgorde, waarbij men begint met eenvoudige lokale middelen, daarna met antibiotica en ten slotte met andere medicijnen voor inwendig gebruik.

Bij de behandeling heeft men de keuze uit diverse middelen die op verschillende manieren werken.

Middelen die de versterkte verhoorning van de afvoergang tegengaan
Hiertoe behoren o.a. salicylzuur, benzoylperoxide (zoals Benzac®) en vitamine A-zuur. Zij worden toegepast in crème, gel of lotion. Deze middelen zorgen ervoor dat de huid afschilfert zodat de talg die de poriën verstopt gemakkelijk naar buiten kan. Het ontstaan van meeëters wordt hierdoor tegengegaan. Daarnaast remmen deze middelen ook in geringe mate de bacteriegroei. Bij de lichte vormen van acne kan hiermee vaak worden volstaan. Een bezwaar van benzoylperoxide en vitamine A-zuur is dat deze stoffen de huid in het begin van de behandeling vaak irriteren. Daarom begint men vaak voorzichtig. Als de voorgeschreven crème goed wordt verdragen kan de sterkte/concentratie worden verhoogd en de frequentie van smeren toenemen.

Middelen die de groei van bacteriën tegengaan
Behalve het reeds genoemde benzoylperoxide zijn het vooral antibiotica die op deze manier werken. Zij kunnen zowel uitwendig als inwendig worden toegepast. De meeste inwendige gebruikte antibiotica zijn tetracycline en Minocin®. Indien voor een dergelijke behandeling gekozen wordt, dient dit langere tijd (vaak vele maanden) gegeven te worden. De dosering is in het algemeen erg laag. Antibiotica die uitwendig worden toegepast zijn erythromycine en clindamycine.

Middelen die de ontstekingen remmen
Bepaalde corticosteroïden (bijnierschorshormonen) onderdrukken de ontstekingsreactie. Bij acne worden deze stoffen echter niet of nauwelijks toegepast omdat het nadeel van de bijwerkingen niet opweegt tegen de voordelen. Alleen bij bijzondere vormen van acne kan het zinvol zijn plaatselijke injecties met corticosteroïden te geven. Ook sommige antibiotica, waaronder de eerdergenoemde tetracycline en Minocin®, hebben een ontstekingsremmende werking.

Middelen die de talgvorming verminderen
[B] Men dient er rekening mee te houden dat de anti-conceptie werking van "de pil" kan verminderen door het gelijktijdig gebruik van orale antibiotica zoals bv. tetracycline. Gedurende die tijd zullen daarom extra anti-conceptieve maatregelen moeten worden genomen. Een ander middel dat de talgproductie onderdrukt is Roaccutane®, dat een stof bevat die verwant is aan vitamine A-zuur. Dit is een zeer effectief middel voor inwendig gebruik. Het wordt uitsluitend voorgeschreven bij ernstige vormen van acne, die onvoldoende reageren op andere middelen. Het middel heeft potentiële ernstige bijwerkingen en risico's, met name tijdens gebruik in de zwangerschap. Ook mag het niet worden toegepast in combinatie met inwendig gebruikte antibiotica. De voor- en nadelen van deze behandeling dienen zorgvuldig tegen elkaar te worden afgewogen.

(bron: http://www.ziekenhuis.nl/ziektebeelden/47.html)
__________________
2006: Leon-V. @ Dance Valley
Oud 22-05-2003, 09:52
Verwijderd
Ik gebruik Deep Clean van Neutrogena, als ik dat niet doe heb ik na een tijdje zo'n 10 puistjes in m'n gezicht, als ik het wel gebruik dan blijft het bij 1. Maar aangezien jij ervoor naar de dokter gaat, zal het bij jou wel te veel zijn om daar wat aan te hebben...

Zowel mijn vriend als mijn ex-vriend hebben huidtherapie gehad. Dat houdt in dat een dermatoloog je puistjes uitknijpt, je gezichtshuid masseert, en je gezicht (eventueel ook borst en rug) inwrijft met zuur en op die manier de puistjes van je 'afrolt'. Het werkt erg goed, maar alleen maar tijdelijk, en het doet pijn, en het kost tijd.
Mijn vriend heeft antibiotica geslikt ertegen. Puistjes zijn eigenlijk ontstekingen, dus antibiotica zorgen ervoor dat het mee-eters blijven. Maar antibiotica zijn niet goed als je in de zomer buiten bent, en eigenlijk is het hoe dan ook niet verstandig om antibiotica te gebruiken als je niet ziek bent. Maargoed, het werkt wel. Na de kuur komen je puistjes langzaamaan weer etrug.
Mijn ex-vriend heeft Roaccutane geslikt, dat is speciaal ontwikkeld tegen acne, en het werkt in 95 % van de gevallen helemaal. Bij hem waren na drie maanden álle puistjes weg (en het waren er echt nogal veel). Roaccutane heeft wel vrij veel bijwerkingen (roos, pijnlijke ogen, verstopte neus, droge keel, etc zijn de meest voorkomende, want je slijmvliezen drogen uit), en ook een paar nare bijwerkingen (als je depressief bent dan kan het de depressie erger maken, en het kan ervoor zorgen dat je je gedraagt als een meisje dat ongesteld moet worden). Voordeel is wel dat je puistjes nooit meer terugkomen na de kuur.
Beiden hebben ook steeds allerlei tonics en zalfjes en cremes en zepen en poeders en weetikveelwatnogmeer gehad, die hielpen allemaal een beetje.
Oud 22-05-2003, 15:31
perseus
Avatar van perseus
perseus is offline
Ik ben vegetarier, en ik ben 3 maanden geleden gestopt met vitamine-supplementen slikken. 2-3 maanden terug begon ik ineens puistjes te krijgen, ik was nu al maanden 3 tot 4 keer per dag maar het helpt helemaal niets Nu heb ik eergisteren, gisteren, en vandaag vitaminen geslikt en ze gaan gewoon weer weg, als sneeuw voor de zon . Verder heb ik niets veranderd in mijn voedsel, dus dat moet het wel zijn. Tip voor vegetariers dus.

Verder gewoon goed wassen dus, dr. van den Hoog schijnt idd heel goed te zijn heb ik van een vriendin gehoord. L'Oreal reinigende gezichtsgel vind ik ook erg goed.
__________________
Nota bene, jonge dichters!
Oud 22-05-2003, 17:32
Roeleke
Roeleke is offline
Hier staat wat ik gebruik, dat is 't beste dat voorhanden is, maar wel 'n uiterste redmiddel, je moet eerst al andere pillen geprobeerd hebben die inefficiënt bleken te zijn bij jou, én 't probleem moet groot genoeg zijn (dus niet voor 'n 5tal puistjes )
__________________
roelekeboeleke :o | <Roeleke> ©Lindansje | *Roeleke groet zijn fans*
Oud 22-05-2003, 18:33
Mariebel
Mariebel is offline
Dermatoloog raadde mij aan om het met dove-zeep te wassen en met veel water af te spoelen. Dove-zeep is beter voor de huid dan die anti-puistjesrommel omdat dat te agressief is.
Oud 22-05-2003, 20:03
Verwijderd
om je puistjes sneller uit te drogen: Akneroxid of Aknecure gebruiken.
het nadeel is wel dat je het niet elke dag moet gaan volhouden (om dus puistjes te voorkomen, ipv te genezen), want dan droogt je huid echt heel erg uit. dan gaat het schilferen en soms ook pijn doen.
Oud 04-06-2003, 14:05
Jessi-K
Avatar van Jessi-K
Jessi-K is offline
Ik ben ook bij de dokter geweest voor een zalfje, en hij gaf me iets van -Benzoylperoxide- mee. Das een zalfje, het enigste nadeel is dat je huid een beetje gaat schilferen, maar dan moet je juist doorzetten zei de dokter. Maar verder werkt het heel goed.
Oud 07-06-2003, 09:38
Linlilalove55
Linlilalove55 is offline
jah die hep ik ook.... is dat die ene die ook bleekt..??
das wel kut eigk.... hep ik ut opgesmeerd..en dan vergeet ik dat ut bleekt.. en dan veeg ik mn hande aan mn broek af na ut wasse..en dan hep je ze volgende dag een rode broek met witte vlekke.. maarja.. ut helpt wel supah
__________________
Always look at the bright side op Life!
Oud 07-06-2003, 13:22
Verwijderd
zonlicht en veel water drinken
Oud 09-06-2003, 11:31
femkeb
Avatar van femkeb
femkeb is offline
nou ik heb vroeger Benzac gehad dat is ongeveer hetzelfde als benzylperoxide. Het nadeel daarvan is dat het een erg allergiegevoelige stof is. Ik heb nl na 1,5jr opeens uitslag ervan gekregen en dan kan je het niet meer gebruiken. ik heb nu eryderm wat ik wel heel goed vind werken (heb zelf ook redelijk veel puisten) en voor de rest werkt biergist (voedingssupplement) voor het zuiveren van de huid ook goed. Ben je helemaal ten einde raad dan kan je diane 35 pil gaan gebruiken. Die werkt echt heel goed naar verhalen die ik erover gehoord heb, maar volgens mij kan je beter eerst andere middelen gebruiken, want in die pil zitten wel sterke stoffen.
__________________
to fear love is to fear life and those who fear life are already three parts dead
Oud 12-06-2003, 22:04
Megadeth
Avatar van Megadeth
Megadeth is offline
Dokter van heeg (oid) werkt perfect.. iig bij mij wel.
__________________
What you put me through, fucking wooptiedoo.
Oud 14-06-2003, 20:06
Brown eye
Avatar van Brown eye
Brown eye is offline
je moet geen agressieve spullen zoals van clearacsil facewash en vichyspul tegen puistjes enzo gebruiken want dat is zow agressief dat het je beschermlaagje van je gezicht verwijdert ....het resultaat....door al het vuil krijg je juist meer puistjes! je kunt beter 1 of 2 keer per dag douchen (en als je maar 1 keer doucht wel je gezicht goed wassen met alleen lauw water) en daarna reinigen met een gwone voedende tonic...zoiets als l'oreal plénitude hydra confort! want daar zit geen alcohol in en et is voor een gevoelige huid dus dan is et extra voorzichtig voor je gezicht ! maar als je het egt heel erg hebt...zal het denk ik niet zo heel goed werken ! dan moet je maar nog een keertje naar de huisarts en vragen of ie niet iets anders heeft! ze hebben in een andere topic het vaak over een middeltje gehad....iets met de 'r'....waarvan al je puistjes verdwijnen en nooit mee trug komen ...et enige nadeel is droge lippen enzo! kzal et ff voor je opzoeken hoe het heet! succes ermee!
__________________
No one is worthy of your tears....and the one that is, will never make you cry!!
Oud 15-06-2003, 12:57
ESCO
Avatar van ESCO
ESCO is offline
ungentium diachylon pch halen bij de apotheek,je moet wel een recept krijgen van je huisarts.
__________________
110% ANTI Pharell Williams & Kayne West
Oud 17-06-2003, 16:29
lake bodom
lake bodom is offline
bij mij worden me puistjes steeds erger..... kword er echt niet goed van...
ik gebruik nu al langer dan een jaar de diana pil, maak me gezicht sochtends en savons schoon.. en savons benzoylperoxide...
maar heb nu weer heel veel bultjes op me hoofd.. heeel frustrerend kweet ook niet meer wak er tegen kan doen
Oud 23-07-2003, 21:20
Megadeth
Avatar van Megadeth
Megadeth is offline
Citaat:
Brown eye schreef op 14-06-2003 @ 21:06:
Een heel verhaal..
Wat jij bedoelt heet waarschijnlijk : Roaccutane.

Citaat:
Dit is een zeer effectief middel voor inwendig gebruik. Het wordt uitsluitend voorgeschreven bij ernstige vormen van acne, die onvoldoende reageren op andere middelen. Het middel heeft potentiële ernstige bijwerkingen en risico's, met name tijdens gebruik in de zwangerschap. Ook mag het niet worden toegepast in combinatie met inwendig gebruikte antibiotica. De voor- en nadelen van deze behandeling dienen zorgvuldig tegen elkaar te worden afgewogen.
Maar zitten inderdaad toch een aantal bijwerkingen bij zoals bijv erg droge lippen e.d.
__________________
What you put me through, fucking wooptiedoo.
Oud 23-07-2003, 22:52
Brown eye
Avatar van Brown eye
Brown eye is offline
Citaat:
Megadeth schreef op 23-07-2003 @ 22:20:
Wat jij bedoelt heet waarschijnlijk : Roaccutane.
Jah dat bedoelde ik !! Heeft idd veel bijwerkingen had ik in een topic gelezen!
__________________
No one is worthy of your tears....and the one that is, will never make you cry!!
Oud 23-07-2003, 22:56
Megadeth
Avatar van Megadeth
Megadeth is offline
Wat ik er over gelezen heb is dat het zeker wel helpt maar die bijwerkingen he..

Hier wat meer mensen met ervaringen e.d.
__________________
What you put me through, fucking wooptiedoo.
Oud 23-07-2003, 23:02
Nebula
Nebula is offline
Echinea Force en (verdund) melkzuur
Oud 23-07-2003, 23:55
Olafant
Avatar van Olafant
Olafant is offline
Ik gebruik Inderm. Werkt uitstekend.
__________________
Massive Gay Fish! spAnarchist!
Oud 24-07-2003, 00:03
EvilSmiley
EvilSmiley is offline
Drink je wel eens melk, of eet je regelmatig chocola? Volgens mij moet je namelijk het probleem echt bij je voeding zoeken.

ik had redelijk last van puisjes, maar toen ik was gestopt met melk drinken, verdwenen ze echt als sneeuw voor de zon. Op mijn voorhoofd dan, waar ik het meeste last had. Nu heb ik nog steeds wat random dingen, maar das echt veel minder dan eerst.
Oud 24-07-2003, 12:25
Verwijderd
nouja er helemaal vanaf zijn dat is bijna onmogelijk denk ik

ik smeer al een paar jaar benzac...daar wordt je huid wel droog van en het gaat schilferen maar het werkt wel (verkrijgbaar bij apotheek). Verder regelmatig wassen ivm zweet enzo.

Een goede tip is misschien ook om vaak je kussensloop te verschonen, tenminste dat doe ik wel, 1 keer per 2 dagen ofzo.

En ja ik slikte de diane-pil maar daar heb jij niets aan
Oud 27-07-2003, 15:06
BeReal
BeReal is offline
Ik heb een tijdje dermafina gebruikt van telsell.
Het is wel prijzig maar heeft bij mij erg goed geholpen.
Oud 27-07-2003, 15:22
Qamra
Avatar van Qamra
Qamra is offline
Citaat:
Mariebel schreef op 22-05-2003 @ 19:33:
Dermatoloog raadde mij aan om het met dove-zeep te wassen en met veel water af te spoelen.
Dove-zeep is echt gruwelijk vet! Zit bergen parfum in.. Schijt aan de dermatoloog, maar ik zou dat zeker niet gebruiken!!

Je gezicht zo schoon mogelijk houden (dwz 's morgens en 's avonds wassen, kussensloop regelmatig vervangen, geen make-up gebruiken, zo min mogelijk vette dingen erop smeren)..

En meestal gaan ze na de pubertijd toch wel weg, ookal geloof je daar nu helemaal niets van.. Pas als het langer dan je 20ste ofzo duurt, dan even bij de dokter langs..
__________________
|| Eigenlijk heel aardig || Don't be too open-minded, your brains might fall out! || ADT, 01-12-'05! || Generatiecrisis!
Oud 27-07-2003, 18:50
debieltje nr 1
debieltje nr 1 is offline
zynerith of zenerit of zo, is een soort spul dat je erop moet doen en ze gaan echt kei snel weg,moet je wel doktersvoorschrift voor hebben
Oud 27-07-2003, 20:23
the tourist
the tourist is offline
Inderm werkt erg goed (dokter).
Oud 27-07-2003, 20:33
joekeldoekel
joekeldoekel is offline
als je weinig puistjes hebt, honing!!! Gewoon een beetje honing erop smeren, zo lang mogelijk laten zitten. (serieus)
Ik heb er zelf gelukkig weinig last van, alleen af en toe een puistje op mijn voorhoofd, maar ik heb het op aanraden van mijn oma eens geprobeerd met honing en ik moet zeggen dat het geen wondermiddel is maar het wordt wel een stuk beter

Laatst gewijzigd op 27-07-2003 om 20:36.
Oud 28-07-2003, 02:07
annabegins
Avatar van annabegins
annabegins is offline
dat chocola fabelte klopt nie hoor.
ik weet niet meer waar allemaal, maar heb diverse keren geleze dat chocola GEEN puistjes veroozaakt.
__________________
one of gods better people
Oud 28-07-2003, 08:42
Quiana
Avatar van Quiana
Quiana is offline
Citaat:
annabegins schreef op 28-07-2003 @ 03:07:
dat chocola fabelte klopt nie hoor.
ik weet niet meer waar allemaal, maar heb diverse keren geleze dat chocola GEEN puistjes veroozaakt.
Dat verschilt per persoon, want ik krijg dus wèl
(veel) puistjes als ik chocola eet. (maar dat komt ws
ook door allergie ed)


Hou je gezicht goed schoon, maak het 's ochtends en 's avonds
schoon met een (vochtinbrengende) lotion,
doe er vervolgens tonic op, en als je een hele droge
huid hebt een klein beetje zwitsal oid. (nouja, ik geef
de voorkeur aan zwitsal )
Op de puistjes die je hebt tandpasta zetten,
vooral niet openkrabben ed.

Ik had vroeger vrij veel puistjes, wat gewoon kwam
doordat ik alles at wat ik niet mag eten.
Nu let ik er (veel) beter op, mijd dingen waar ik slecht
op reageer, en heb vrijwel geen puistjes meer.
Maar goed, dat gaat niet voor iedereen op.

Als het echt erg is, even naar de huisarts gaan,
die kan je evt. doorverwijzen naar een dermatoloog.
(of zelf al een middeltje geven)
__________________
Drie.
Oud 28-07-2003, 11:35
Verwijderd
Elke ochtend en avond goed wassen (ik gebruik een goedkope facewash vd trekpleister), 2-3 keer per week scrubben met scrubgel/peeling voor het gezicht. 1 keer per week een gistmasker gebruiken (met klei). Na reiniging gebruik ik altijd een creme (niet vette die de talg productie remt, speciaal voor de vette/onregelmatige/onrustige/jonge huid). Ander is mijn huid 'kaal' je haalt namelijk de beschermlaag er af door te wassen en die kan je er weer 'opsmeren' met een beetje creme.

1-2 keer per maand je gezicht stomen en dan voorzichtig de meeeters uitknijpen. Dan voorkom je dat die meeeters puistjes worden.
Oud 29-07-2003, 18:24
Fluff-Ball
Avatar van Fluff-Ball
Fluff-Ball is offline
zynerit..
Oud 29-07-2003, 19:11
Methuselah
Avatar van Methuselah
Methuselah is offline
Citaat:
Megadeth schreef op 23-07-2003 @ 22:20:
Wat jij bedoelt heet waarschijnlijk : Roaccutane.Maar zitten inderdaad toch een aantal bijwerkingen bij zoals bijv erg droge lippen e.d.
Citaat:
Roeleke schreef op 22-05-2003 @ 18:32:
Hier staat wat ik gebruik, dat is 't beste dat voorhanden is, maar wel 'n uiterste redmiddel, je moet eerst al andere pillen geprobeerd hebben die inefficiënt bleken te zijn bij jou, én 't probleem moet groot genoeg zijn (dus niet voor 'n 5tal puistjes )
In dat topic staat daar redelijk wat over...
__________________
the world is a vampire, sent to drain secret destroyers, hold you up to the flames, and what do i get for my pain, betrayed desires...
Oud 29-07-2003, 20:49
Megadeth
Avatar van Megadeth
Megadeth is offline
Ik zit er over te denken om ook zoeits te gaan gebruiken, niet dat het over me hele gezicht is (t'is over een aantal weekjes wel weer 'stabiel' zodat er af en toe weer es een paar bijkomen en weggaan enz.. maar ik wil er gewoon helemaal van af zijn.. aan te raden of niet?
__________________
What you put me through, fucking wooptiedoo.
Oud 31-07-2003, 10:24
Mara
Mara is offline
Bij mij heeft 't er voornamelijk mee te maken of ik genoeg vitaminen binnenkrijg. Op vakantie heb ik een week geen fruit gegeten en meteen zat m'n hele gezicht eronder. Terwijl ik er normaal niet of nauwelijks last van heb, hoogstens 1 puistje per week, die na 3 dagen wel weer weg is.

Ik gebruik verder dat blauwe spul van Garnier. Dat is een scrub voor je gezicht en een tonic. Er is ook nog een creme die je er daarna op moet smeren, maar dat vind ik maar bende want m'n gezicht voelt na een tijdje heel vies en vettig aan.
Oud 31-07-2003, 10:46
Roytjuh
Roytjuh is offline
ik gebruik clindamycine
Oud 31-07-2003, 11:40
Megadeth
Avatar van Megadeth
Megadeth is offline
Citaat:
MeelFriek schreef op 31-07-2003 @ 11:24:
Bij mij heeft 't er voornamelijk mee te maken of ik genoeg vitaminen binnenkrijg. Op vakantie heb ik een week geen fruit gegeten en meteen zat m'n hele gezicht eronder. Terwijl ik er normaal niet of nauwelijks last van heb, hoogstens 1 puistje per week, die na 3 dagen wel weer weg is.

Ik gebruik verder dat blauwe spul van Garnier. Dat is een scrub voor je gezicht en een tonic. Er is ook nog een creme die je er daarna op moet smeren, maar dat vind ik maar bende want m'n gezicht voelt na een tijdje heel vies en vettig aan.
Fruit.. mm.. nou je het zegt.. ik heb een weekje (voordat ik op vakantie ging) elke dag 1/2 appels gegeten en amper vette zooi (chips, mayo, patat enz) en het was bijna weg.. nu eet ik amper nog fruit en drink niet zoveel water meer en het komt allemaal weer terug..

Zou het dan toch met voeding te maken hebben?
__________________
What you put me through, fucking wooptiedoo.
Oud 31-07-2003, 11:41
Optima
Avatar van Optima
Optima is offline
Citaat:
leon-v schreef op 21-05-2003 @ 18:27:
misschien de DIANA PIL?
(zoiets heet dat volgens mij..)
DAt is net zoals de vrouwelijke pil maar dan een zware versie
whahahahahah schele

tja, je puistjes raak je wel kwijt, maar je krijgt er gratig ene hoge stem en borsten bij
__________________
When I eventually met Mr Right I had no idea that his first name was Always..
Oud 01-08-2003, 16:06
Allure
Citaat:
Aaaaaart.. schreef op 22-05-2003 @ 07:26:
accuzuur


Ik gebruik de lijn van Loreal PURE, heb veeldingen getest, maar dit werkt voor mij het beste
Oud 31-03-2004, 14:25
beckytjuhh
Avatar van beckytjuhh
beckytjuhh is offline
ze zeiden dat propoline iook goed werkt maar ik weet niet waar je dat koopt dat is irritant maar puistjes gaan vanzelf na de puberteit weer weg maar als je echt wilt dat ze weggaan gebruik dan propoline(trouwens wie weet die site van die propoline geval nog? ik ben het namelijk kwijt


becky
Topic gesloten

Topictools Zoek in deze topic
Zoek in deze topic:

Geavanceerd zoeken

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe topics starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Spring naar


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:18.