hmm.. dat is niet zo mooi.. van die Roti
Kheb vandaag trouwens ook iets heel lekkers gemaakt stond in zo'n blad van me ma

dus die had ik maar ff in elkaar geknutseld!
T recept:
Panfrikadel
Meng 600 gram Rundergehakt, 300 gram aardappelpuree, 2 eieren, peper, zout en een mespuntje noodmuskaat goed door elkaar tot een homogeen geheel. Voeg eventueel wat sambal toe (aan te raden!!). Bekleed een bakvorm (of een ovenschaal) met vetvrij papier (of smeer em in met boter). Besprenkel de vorm met een beetje ketjap en en beetje melk.
Doe het gehaktmengsel over in het blik. Maak van de bovenkant geen Mount Everest, maar verdeel het mooi gelijk! Laat het gehakt vervolgens 35 minuten garen in een oven van 175¶C. Besprenkel de panfrikadel regelmatig met ketjap en melk zodat hij niet uitdroogt. Serveer em als ie gaar is eventueel met pindasaus (ook aan te raden) en gemengde salade (stoofpeertjes zijn ook goed!!)
Voilà; de Indische voorloper van de bekende Frikadel. Lèkker!