Advertentie | |
|
![]() |
|
Verwijderd
|
Misschien dat je tussen/in de werkstukken over Turkije ook wel informatie over eten kan vinden. En in algemene boeken over Turkije zal vast ook wel wat over voedsel te vinden zijn.
En verder gewoon via google zoeken op bv. "Turks eten" (met aanhalingstekens), dan kom je terecht bij sites als: http://www.beyazgul.info/heteten.html http://turks.kokkieblanda.nl/ http://www.hollandsepot.dordt.nl/turks/turks.htm http://www.sunsearch.info/alanya/dut...?article_id=20 http://groups.msn.com/turkijesite/turkseten.msnw Daar moet je toch iig een begin mee kunnen maken, denk ik? |
![]() |
||
Verwijderd
|
Citaat:
|
![]() |
||
Citaat:
![]()
__________________
hoi teefjesbevrijdingsfront
|
![]() |
||
Citaat:
![]()
__________________
Carpe Diem!!!
|
![]() |
||
Citaat:
![]()
__________________
hoi teefjesbevrijdingsfront
|
![]() |
|
![]() |
Nou ik kan je toch wel aanraden om nooit Turks te eten. Wel Italiaans, daar zit zo'n verschil in he!!
http://www.1stekeuze.nl/d/italiaans_eten.html daar vind je vanalles. Bv Rumilli is lekker. Als je de risotto gemaakt hebt, kun je er verschillende bewerkingen mee doen om in smaak te varieren. Hieronder het recept voor Risotto met borlottibonen, panchetta en rozemarijn: Ingredienten (voor 6 personen): 1 basisrecept risotto met kippen of groentebouillon 60 gram panchetta (soort ham) of doorregen rookspek in dunne plakjes 2 eetlepels verse fijngehakte rozemarijn 250 gekookte borlottibonen (dat zijn die grote niervormige bonen, ook in blik verkrijgbaar). Ga te werk volgens het basisrecept voor risotto. Bak de panchetta of het doorregen spek uit totdat het krokent is en voeg het samen met de rozemarijn in fase 1 toe. Roer er in fase 3 de warme, gekookte borlottibonen door. Maar kijk wel uit met botten.. italianen laten nogal vaak botten in het eten omdat het oneetbaar is vaak en vaak aan d ehond wordt gegeven en das dan vaak goe dvoor hun tanden. Daarom hou ik zo van chinees. Dat kan zo verschillend zijn he! http://www.1stekeuze.nl/d/chinees_eten_geschied.html kijk ndaar maar eens. Maar pas wel op met japanners want die zijn gauw jaloers. goede reis! ![]() |
Advertentie |
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Forum | Topic | Reacties | Laatste bericht | |
Huiswerkvragen: Klassieke & Moderne talen |
Boekverslag Turks fruit Dasherman | 2 | 31-12-2014 17:16 | |
Nieuws, Achtergronden & Wetenschap |
Turken vs. Koerden buiten Turkije hookee | 58 | 20-11-2011 22:19 | |
Nieuws, Achtergronden & Wetenschap |
Verblijfspapier voor Turken veel goedkoper Gatara | 12 | 11-11-2009 17:38 | |
De Kantine |
Turks of Grieks...? nati | 2 | 31-05-2006 18:07 | |
Nieuws, Achtergronden & Wetenschap |
Verplicht Turks op Utrechtse school Martian | 231 | 07-12-2003 17:27 | |
Huiswerkvragen: Klassieke & Moderne talen |
Willen jullie Turks leren/begrijpen?? Gulay | 65 | 20-08-2001 21:50 |