Registreer FAQ Berichten van vandaag


Ga terug   Scholieren.com forum / Algemeen / Eten & Drinken
Topic gesloten
 
Topictools Zoek in deze topic
Oud 13-06-2012, 16:01
Verwijderd
Je bent er wel heel erg snel mee klaar dat wel. Het is echt 0 tijd wat er in gaat
Advertentie
Oud 13-06-2012, 17:04
Verwijderd
Ja, maar dat is ook niet het enige wat ik wil gaan maken Ik maak nog zandkoekjes, jamkoekjes, kokosmakronen en misschien slagroomsoesjes. Of zoiets, ik zie het morgen wel precies.
Oud 13-06-2012, 17:28
Verwijderd
Oud 13-06-2012, 18:27
Verwijderd
Heeft iemand een goed recept voor muffins? Ik moet ongeveer 15-20 muffins maken, maar de recepten die ik tot nu toe uitgeprobeerd heb, zijn erg droog. Chocolademuffins hebben een voorkeur, maar andere suggesties zijn van harte welkom!
Oud 15-06-2012, 15:59
emilylove
emilylove is offline
Weet iemand wat ik kan.maken voor iemand die is gslaagd? X emilylove
Oud 17-06-2012, 15:42
Roosje
Avatar van Roosje
Roosje is offline
Citaat:
Heeft iemand een goed recept voor muffins? Ik moet ongeveer 15-20 muffins maken, maar de recepten die ik tot nu toe uitgeprobeerd heb, zijn erg droog. Chocolademuffins hebben een voorkeur, maar andere suggesties zijn van harte welkom!
Basisrecept uit de Dikke vegetariër, voor 8 grote of 12 kleine muffins:
- 3 el gesmolten boter of een neutrale olie
- 250 g bloem
- 50 g suiker
- 1/2 tl zout
- 3 tl bakpoeder
- 1 ei
- 2,35 dl melk

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de droge ingrediënten in een kom. Klop ei, melk en boter door elkaar. Maak een kuiltje in het midden van het droge mengsel en schenk de natte ingrediënten erin. Meng alles vlug met een lange houten lepel of rubberen spatel: je moet eerder scheppen dan kloppen. Stop zodra alle droge ingrediënten vochtig zijn. Het beslag mag best klonterig zijn. Schep het beslag in de muffinvormpjes en bak 20-30 minuten, tot een in het midden gestoken prikker er schoon uit komt.

Vet makkelijk, superlekker. Ze zijn wel meer brood- dan cakeachtig; als je ze zoeter wilt, moet je er meer suiker in gooien, maar ik vind dat broodachtige wel lekker.
__________________
Veel lopen, langzaam water drinken.
Oud 17-06-2012, 16:36
Hawahaai
Avatar van Hawahaai
Hawahaai is offline
Citaat:
Weet iemand wat ik kan.maken voor iemand die is gslaagd? X emilylove
Waar houdt diegene van?
Oud 17-06-2012, 21:15
emilylove
emilylove is offline
Het is een chocoladegek! Dus iets met chocola graag
Oud 17-06-2012, 21:36
Daantje_0705
Avatar van Daantje_0705
Daantje_0705 is offline
Brownies, chocolate chip cookies of chocoladetaart?
__________________
~ God's own existence is the only thing whose existence God's action does not explain ~ | You are the symbol of too much thinking...
Oud 18-06-2012, 11:18
Verwijderd
Citaat:
Basisrecept uit de Dikke vegetariër, voor 8 grote of 12 kleine muffins:
- 3 el gesmolten boter of een neutrale olie
- 250 g bloem
- 50 g suiker
- 1/2 tl zout
- 3 tl bakpoeder
- 1 ei
- 2,35 dl melk

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de droge ingrediënten in een kom. Klop ei, melk en boter door elkaar. Maak een kuiltje in het midden van het droge mengsel en schenk de natte ingrediënten erin. Meng alles vlug met een lange houten lepel of rubberen spatel: je moet eerder scheppen dan kloppen. Stop zodra alle droge ingrediënten vochtig zijn. Het beslag mag best klonterig zijn. Schep het beslag in de muffinvormpjes en bak 20-30 minuten, tot een in het midden gestoken prikker er schoon uit komt.

Vet makkelijk, superlekker. Ze zijn wel meer brood- dan cakeachtig; als je ze zoeter wilt, moet je er meer suiker in gooien, maar ik vind dat broodachtige wel lekker.
Super, bedankt! Ik zal eens kijken of ze lukken, laat het wel weten!
Oud 18-06-2012, 12:54
emilylove
emilylove is offline
Citaat:
Brownies, chocolate chip cookies of chocoladetaart?
Oud 18-06-2012, 12:55
emilylove
emilylove is offline
Ik maak wel een chocoladetaart. Dankjewel Daantje_0705 voor de ideetjes
Oud 18-06-2012, 21:04
Verwijderd
Citaat:
Basisrecept uit de Dikke vegetariër, voor 8 grote of 12 kleine muffins:
- 3 el gesmolten boter of een neutrale olie
- 250 g bloem
- 50 g suiker
- 1/2 tl zout
- 3 tl bakpoeder
- 1 ei
- 2,35 dl melk

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de droge ingrediënten in een kom. Klop ei, melk en boter door elkaar. Maak een kuiltje in het midden van het droge mengsel en schenk de natte ingrediënten erin. Meng alles vlug met een lange houten lepel of rubberen spatel: je moet eerder scheppen dan kloppen. Stop zodra alle droge ingrediënten vochtig zijn. Het beslag mag best klonterig zijn. Schep het beslag in de muffinvormpjes en bak 20-30 minuten, tot een in het midden gestoken prikker er schoon uit komt.

Vet makkelijk, superlekker. Ze zijn wel meer brood- dan cakeachtig; als je ze zoeter wilt, moet je er meer suiker in gooien, maar ik vind dat broodachtige wel lekker.
Ze zijn superlekker! Ik had er per ongeluk tien gram meer suiker bij gegooid, maar ze zijn niet mierzoet, zoals ik verwacht had. Bovenop heb ik stukjes appel met kaneel en suiker gedaan en ze zijn echt een succes Best gaaf, want de meeste muffinrecepten die ik ken zijn heel droog. Hoera, bedankt!
Oud 19-06-2012, 10:23
Roosje
Avatar van Roosje
Roosje is offline
Citaat:
Ze zijn superlekker! Ik had er per ongeluk tien gram meer suiker bij gegooid, maar ze zijn niet mierzoet, zoals ik verwacht had. Bovenop heb ik stukjes appel met kaneel en suiker gedaan en ze zijn echt een succes Best gaaf, want de meeste muffinrecepten die ik ken zijn heel droog. Hoera, bedankt!
Goed om te horen & graag gedaan! De dikke vegetariër is echt briljant.
__________________
Veel lopen, langzaam water drinken.
Oud 19-06-2012, 10:56
bloodyb
Avatar van bloodyb
bloodyb is offline
Lekker Toetje Wentelteefjes van suikerbrood
suikerbrood
200 c melk
ei
kaneel
kaneelijs
slagroom
aardbeien en/of frambozen

Suikerbrood in plakjes van 1 cm snijden.In schaaltje melk en ei kloppen, plakjes suikerbrood er even in laten weken.
In anti-aanbakpan roomboter smelten en suikerbrood ca. 2 min. per kant bakken tot het bruin is. Dan kaneel er op strooien, en driehoekjes snijden en op bord 3 stukjes leggen,bolletje kaneelijs, slagroom en aardbeien en frambozen er bij. Lekker!

Laatst gewijzigd op 19-06-2012 om 11:06.
Oud 19-06-2012, 12:07
Verwijderd
Vandaag miljoen (oke, 75) cupcakes gemaakt! Linksboven stroopwafelcupcake met botercremetoef met koekkruiden. Rechtsonder chocoladecupcake met stukken pure en melkchocolade, afgesmeerd met pure chocoladeganache. De andere twee zijn naturel.

Laatst gewijzigd op 19-11-2012 om 12:18.
Oud 21-06-2012, 19:33
Daantje_0705
Avatar van Daantje_0705
Daantje_0705 is offline
Misschien een leuk idee voor mensen die van bakken houden, het E&D forumuitje: workshop bonbons/cupcakes maken
__________________
~ God's own existence is the only thing whose existence God's action does not explain ~ | You are the symbol of too much thinking...
Oud 22-06-2012, 12:05
vlindertje07
Avatar van vlindertje07
vlindertje07 is offline
Ik heb laatst bianco e nero gemaakt, soort van profiterole geloof ik. Was heeul lekker

Benodigdheden:
- 24 soesjes (kant en klaar; ik had ze bij de Jumbo gevonden)
- 500 ml slagroom
- 65 g (basterd)suiker
- 4 grote eetlepels Nutella
- 35 g cacao
- poedersuiker
- stukje pure chocolade

Laat de Nutella 'smelten'/zacht worden au bain marie, voeg de cacao toe en roer dit goed door elkaar. Zet het mengsel apart en laat het afkoelen. Klop de slagroom tot hij een beetje dik is, voeg dan de basterdsuiker toe en klop het dan helemaal stijf. Zet de helft van de slagroom apart in de koelkast. Met de andere helft ga je nu de soesjes vullen (door een gaatje te maken of ze door te snijden, met slagroomspuit of met een lepeltje, wat je maar het handigst vindt). Zet nu de gevulde soesjes even apart. Schep de slagroom die in de koelkast stond nu door het afgekoelde Nutellamengsel, tot het egaal (licht)bruin gekleurd is. Doop de soesjes nu een voor een (voorzichtig) door het Nutellamengsel: de soesjes moeten helemaal bedekt zijn. Stapel de soesjes in de vorm van een berg op een bord of schaal. Daarna bestrooien met poedersuiker en geraspte chocolade.

Btw, je kan ook iets meer cacao toevoegen, dan wordt hij wat donkerder en smaakt hij sterker naar pure chocola.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg 2012-06-16 18.26.51.jpg (417.2 KB, 1x gelezen)
Oud 24-06-2012, 20:20
Verwijderd
Er staat hier nu een marmertaart in de oven.
Oud 13-07-2012, 21:16
xjustme
xjustme is offline
Heerlijk recept voor bananen muffins:

2 bananen,
140 gr. rietsuiker of 150 gr. gewone suiker
2 eieren.

100 gr. boter, maar je zou iets minder kunnen doen!
200 gr. bloem of 100 gr. bloem/100 gr. volkoren tarwemeel
1 backin zakje.


eerst bananen platmaken zodat het sap is(soort van)
daarna suiker in doen, roeren.
eieren in doen, weer roeren,
boter, weer roeren,
daarna de rest.
even roeren en dan heb je het beslag,

in cupcakes vormpjes doen (als goed is kun je er 12 maken)

oven: 190 gr.
15 min. gaarbakken
even met een pinnentje kijken of het klaar is..!!

eetsmakelijk!
Oud 14-07-2012, 17:39
Daantje_0705
Avatar van Daantje_0705
Daantje_0705 is offline
Citaat:
De makkelijkste koekjes ooit om zelf te maken. 100 gr bloem goed mengen met 2 tl bakpoeder, 2 eieren kloppen met 100 gr suiker. Dan alles bij elkaar gooien, goed mengen. In 8 hoopjes op een stuk bakpapier scheppen met een eetlepel. Kwartiertje bakken op 180 graden.
Alleen ze worden wel knapperig ipv zacht, schijnt te komen omdat ze er in fabrieken ammoniak doorheen doen... Is trouwens erg lekker! (edit: dat knapperige dan hé, niet de ammoniak )
Ik heb vanmiddag eierkoekjes gemaakt met het recept van drukknoopjes (zie hierboven). Ze zien er goed uit, heb nog niet geproeft (m'n vriend heeft er een gejat en die vond hem wel lekker ). Ik heb ze in twee keer gebakken, de eerste vier op 160 graden (want ik heb een combi-oven en die is volgens mij iets heter dan ie aangeeft) en de tweede vier op 180 graden (die zijn dus iets bruiner). De eerste lading is wat lichter en zachter, de tweede lading bruiner en harder/krokanter We gaan ff de verschillen proeven

Foto'tje erbij

__________________
~ God's own existence is the only thing whose existence God's action does not explain ~ | You are the symbol of too much thinking...
Oud 17-07-2012, 10:06
drukknoopje
Avatar van drukknoopje
drukknoopje is offline
Citaat:
*koekjestest*
Ze zien er lekker uit! Als je ze trouwens in een koektrommel doet als ze nog warm zijn, dan blijven ze wel zacht!
__________________
Er zal altijd van jullie gehouden worden, en gek genoeg heb ik daarvoor geen toverstaf nodig, al is het de meest mysterieuze magie die er bestaat.
Oud 17-07-2012, 15:43
Daantje_0705
Avatar van Daantje_0705
Daantje_0705 is offline
Ja, mijne waren idd zacht al waren ze toch al voor een deel afgekeurd. Als je ze overigens op 160 graden bakt ipv 180 blijven ze ook zachter/kleffer Had er vier over en meegenomen naar m'n schoonouders en die vonden ze ook lekker en al m'n collega's wilden het recept
__________________
~ God's own existence is the only thing whose existence God's action does not explain ~ | You are the symbol of too much thinking...
Oud 24-07-2012, 13:04
Verwijderd
Ik heb net deze gebakken: http://www.okokorecepten.nl/recept/b...wnies-walnoten Lekker!
Oud 30-07-2012, 12:12
Verwijderd
Vandaag maak ik Chocolade pistachemerengue. Ze liggen nu af te koelen en zijn al superlekker <3
Oud 30-07-2012, 14:02
Hawahaai
Avatar van Hawahaai
Hawahaai is offline
Ik heb gisteren weer brood gebakken (uit gemakzucht nog steeds met zo'n kant en klare mix )
Oud 31-07-2012, 16:06
Hawahaai
Avatar van Hawahaai
Hawahaai is offline
Ik heb niet het hele topic doorgenomen, dus sorry als het al ergens staat. Heeft iemand (uit ervaring, googlen heb ik zelf al gedaan) een goed recept voor rozijnen/krentenbollen/brood?
Oud 06-09-2012, 16:53
Hawahaai
Avatar van Hawahaai
Hawahaai is offline
Net als vorig jaar heb ik weer kilo's blauwe druiven met kleine pitjes in de tuin. Aangezien het een enorme klus is om ze te ontpitten, zoek ik recepten waarbij ik de druiven gewoon in hun geheel kan gebruiken. Omdat ik binnenkort jarig ben, zou ik het leuk vinden als ik een recept voor gebak met boskoopdruiven kan vinden. Ik zat zelf al te denken aan bijv. zandgebak met druiven, zou dat wat zijn of zijn ze daar niet zoet genoeg voor?

Laatst gewijzigd op 06-09-2012 om 17:49.
Oud 06-09-2012, 17:09
Daantje_0705
Avatar van Daantje_0705
Daantje_0705 is offline
In de nieuwe Allerhande stond oa een recept voor salade met druiven en wellicht vind je ook recepten voor gebak als je op de AH-site zoekt. Je weet dan alleen niet vantevoren of het lekker is
__________________
~ God's own existence is the only thing whose existence God's action does not explain ~ | You are the symbol of too much thinking...
Oud 06-09-2012, 17:51
Hawahaai
Avatar van Hawahaai
Hawahaai is offline
Ik heb druk gezocht, maar er zijn op internet praktisch geen gebak-recepten voor Boskoop glorie te vinden, daarom vraag ik het hier. Ik heb dit weekend tijd om een recept uit te proberen, dus dat is geen probleem.
Oud 08-09-2012, 12:54
Nemo
Avatar van Nemo
Nemo is offline
Hoi, heeft iemand nog een lekker brownie recept?
__________________
*danst met bob the bear*
Oud 08-09-2012, 14:43
Mali
Avatar van Mali
Mali is offline
Citaat:
Hoi, heeft iemand nog een lekker brownie recept?
Deze zijn heerlijk! http://www.bbc.co.uk/food/recipes/co...am_fudge_48648
Oud 09-09-2012, 08:32
indigo
Avatar van indigo
indigo is offline
Gisteren bakte ik Cranberry-wittechocolade-koekjes <3:

1. Roer 100g (room)boter op kamertemperatuur, 110g bruine basterdsuiker, 25g kristalsuiker en 1tl vanille-essence door elkaar met een houten lepel.
2. Voeg hierbij 1 losgeklopt ei, scheutje voor scheutje.
3. Vervolgens voeg je 90g zelfrijzend bakmeel en een snufje zout toe. Daarna roer je er ook nog 80g havervlokken, 60g gesnipperde witte chocolade en 75-100g gedroogde cranberry's of blauwe bessen doorheen.
4. Laat het deeg even in de koelkast rusten terwijl je de oven voorverwarmt op 170 graden.
5. Rol tussen je handen balletjes van het deeg (ter grootte van iets tussen een olijf en een walnoot), leg ze op een bakplaat met bakpapier en druk ze iets plat. (Houd voldoende ruimte tussen de koekjes over, want ze zakken nog wel uit!) Ongeveer 10 minuten in de oven en dan nog even laten afkoelen/ uitharden.

Wat betreft de ingredienten: ik heb eerder gewoon bij gebrek aan sommige ingrediënten 135g kristalsuiker en een zakje vanillesuiker genomen, was ook prima! Dan zien de koekjes er wat lichter uit . En officieel staat in het recept ook bakpoeder en zuiveringszout enzo, maar met zelfrijzend bakmeel gaat het prima!

Geniet ervan!
__________________
you may say i'm a dreamer, but i'm not the only one (john lennon, imagine)
Oud 29-09-2012, 18:48
Hawahaai
Avatar van Hawahaai
Hawahaai is offline
Wat betreft mijn druivenvraag: ik durfde de gok niet aan, dus heb alle gasten gewoon een paar trossen mee naar huis gegeven Verder heb ik toen een aardbeien-kwarktaart en een appeltaart gemaakt.
Voor het bezoek wat ik morgen krijg, heb ik kleine appelflapjes gemaakt.
Oud 03-10-2012, 22:08
Roosje
Avatar van Roosje
Roosje is offline
Ik heb net bananen-butterscotchtaart gemaakt! Heb morgen, overmorgen én zaterdag etentjes dus ik hoop dat het genoeg is voor drie keer.
__________________
Veel lopen, langzaam water drinken.
Oud 07-10-2012, 18:46
Hawahaai
Avatar van Hawahaai
Hawahaai is offline
En vandaag maakte ik weer een klein appeltaartje. Ik moet weer eens iets simpels anders bedenken wat ik snel kan maken. En nog een keer de bosvruchtentaart die hier genoemd is, uitproberen.
Oud 09-10-2012, 17:05
temiareago
temiareago is offline
Dingen die ik hartstikke lekker vind zijn ijstaart oreo choconoten en tarte tatin en monchou
Oud 16-10-2012, 13:06
Hawahaai
Avatar van Hawahaai
Hawahaai is offline
Ik heb net een kruidcake gebakken. Hij ziet er niet uit aan de buitenkant (was veel te klonterig om hem mooi glad te strijken), maar smaakt prima!
Het recept vond ik op internet en heb ik een beetje aangepast:

- 250 gram bloem
- 1 zakje bakpoeder
- 6 eetlepels rietsuiker
- 2 dl melk
- 1 grote eetlepel speculaaskruiden

Alles door elkaar kneden, in een vorm doen en 60 minuten op 150 graden bakken.
Oud 16-10-2012, 19:12
AzN
Avatar van AzN
AzN is offline
Domme vraag misschien, maar hoeft er echt geen melk en/of eieren bij?

Of eh.. in plaats van melk, bedoel ik boter .
__________________
En dat meen ik!

Laatst gewijzigd op 17-10-2012 om 19:23. Reden: Typfoutje
Oud 16-10-2012, 19:40
Daantje_0705
Avatar van Daantje_0705
Daantje_0705 is offline
Melk staat er toch tussen?
__________________
~ God's own existence is the only thing whose existence God's action does not explain ~ | You are the symbol of too much thinking...
Oud 16-10-2012, 20:00
Hawahaai
Avatar van Hawahaai
Hawahaai is offline
Geen eieren, wel melk. Ik verwachtte er niet veel van, en het uiterlijk past daar precies bij, maar hij smaakt prima.
Oud 18-10-2012, 14:04
Verwijderd
Ik heb net een pruimenkruimeltaart in de oven geschoven en ben heel benieuwd offie gaat lukken Ik hoop 't zo! Vanavond of morgen nog een dundee-cake maken en volgende week weer een wittechocoladecheesecake en de week daarna weer iets bakken. Ik ben zo blij dat er mensen langskomen/jarig zijn/tijd voor mij vrij maken in hun drukke schema, dat geeft mij weer reden om te bakken zonder me schuldig te voelen
Oud 18-10-2012, 17:35
Hawahaai
Avatar van Hawahaai
Hawahaai is offline
Klinkt goed, Ingegerd! Het is inderdaad leuk als je bezoek krijgt waarvoor je kunt bakken .

Ahum. Ik probeerde vandaag de citroen-bosvruchtentaart waarvan Apate in april in dit topic het recept postte. Maar ik denk dat we dit mission failed kunnen noemen. Kennelijk had ik de suiker en eieren (of had het alleen het eiwit moeten zijn?) niet stevig genoeg geklopt, want het rees amper in de oven. En toen ik aan het eind net even niet bij de oven was, ging het net te hard en waren de randjes ook nog eens aangebrand.
Dus het zijn stukjes koek met citroenkwark en bosvruchten geworden en dat wordt het toetje voor vandaag
Oud 19-10-2012, 11:16
Verwijderd
Ah, wat jammer! Het recept ziet er toch op zich wel prima uit...

Wij gaan morgen weer bakken na een hele lange periode niet . We weten nog niet wat we gaan maken, maar we willen iets niet-zo-standaard, dus meer richting de zandkoek met caramel en chocola dan een chocoladetaart zeg maar . Ik ben heel benieuwd! /Apate
Oud 17-11-2012, 10:22
Verwijderd
Begin december wordt er sinterklaas gevierd bij mijn schoonouders en ik heb gezegd dat ik iets voor bij de koffie zal maken. Ik wil iets sinterklazigs maken en kwam bij het volgende uit: http://www.jumbosupermarkten.nl/Home...ruidnotentaart
Dit lijkt me opzich wel een lekkere taart,maar wat wordt er bedoeld metkruidnotendeeg? Moet ik dan eerst het deeg maken waar normaal kruidnoten van gemaakt worden? Heeft iemand enig idee hoe ik uit vind met welke verhoudingen ik dan moet werken zodat ik 250 gr. deeg krijg?
Heeft iemand nog andere ideeën?
Oud 17-11-2012, 10:30
Hawahaai
Avatar van Hawahaai
Hawahaai is offline
@ Ingegerd: ja, ze verkopen nu bij Jumbo kant en klaar kruidnotendeeg en dat proberen ze in dat recept natuurlijk te promoten. Je kunt dus gewoon zelf deeg maken.
Als ik het zelf zou maken, zou ik gewoon een recept maken met 250 gram bloem (en natuurlijk de andere ingrediënten) en dan van het restje deeg wat je te veel hebt, bolletjes maken en gewoon even mee bakken in de oven.
Oud 17-11-2012, 19:21
Verwijderd
Citaat:
@ Ingegerd: ja, ze verkopen nu bij Jumbo kant en klaar kruidnotendeeg en dat proberen ze in dat recept natuurlijk te promoten. Je kunt dus gewoon zelf deeg maken.
Als ik het zelf zou maken, zou ik gewoon een recept maken met 250 gram bloem (en natuurlijk de andere ingrediënten) en dan van het restje deeg wat je te veel hebt, bolletjes maken en gewoon even mee bakken in de oven.
Of! Het overgebleven deeg rauw door wat vanille-ijs roeren

Ik heb gebakken de afgelopen weken:
- Lemon bars
- Zandkoekjes met karamel en chocola

Vooral de lemon bars waren echt superlekker (en makkelijk).
Oud 18-11-2012, 21:14
indigo
Avatar van indigo
indigo is offline
@Ingegerd: ik heb vanavond kruidnoten/ pepernoten gebakken met dit recept en ik had van alles de helft gedaan. Dat was ongeveer 250 gram deeg, dus dat kun je misschien gebruiken voor je taart! Het moest bij mij wel echt 20 minuten in de oven (terwijl de meeste dingen korter moeten dan aangegeven staat in mijn oven) en daarna nog even afkoelen. En het is overigens erg lekker!
__________________
you may say i'm a dreamer, but i'm not the only one (john lennon, imagine)
Oud 20-11-2012, 14:15
Verwijderd
Citaat:
@Ingegerd: ik heb vanavond kruidnoten/ pepernoten gebakken met dit recept en ik had van alles de helft gedaan. Dat was ongeveer 250 gram deeg, dus dat kun je misschien gebruiken voor je taart! Het moest bij mij wel echt 20 minuten in de oven (terwijl de meeste dingen korter moeten dan aangegeven staat in mijn oven) en daarna nog even afkoelen. En het is overigens erg lekker!
Ik heb dit recept gisteravond gebruikt en het is idd erg lekker!
Oud 20-11-2012, 15:45
Daantje_0705
Avatar van Daantje_0705
Daantje_0705 is offline
In het kooktijdschrift van de Jumbo staat ook een recept voor gevuld speculaas, dat wil ik misschien dit weekend gaan proberen te maken
__________________
~ God's own existence is the only thing whose existence God's action does not explain ~ | You are the symbol of too much thinking...
Advertentie
Topic gesloten


Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe topics starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Spring naar

Soortgelijke topics
Forum Topic Reacties Laatste bericht
Eten & Drinken Het grote (zoete) baksels topic 2
Hawahaai
299 14-08-2015 19:07
Eten & Drinken Cup cake hazelnoot-choco
x2pluisje2x
1 23-01-2013 16:21
Nieuws, Achtergronden & Wetenschap onafhankelijkheid Kosovo een feit
Verwijderd
403 11-05-2009 21:59
Nieuws, Achtergronden & Wetenschap Kapitalisme is inherent aan liefde
AsianDF
153 25-08-2006 12:05


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 07:44.